1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost VOLI

BOKAN UDARIO PO VEČITIMA: ‘Postajemo taoci Zvezde i Partizana’

Objavljeno: 12.08.20 u 13:02

Predsednik Budućnost Voli Dragan Bokan govorio je za crnogorske medije o narednoj sezoni u ABA ligi.

On je između ostalog istakao da je budžet Budućnosti za 25 procenata umanjen u odnosu na prethodnu sezonu. To neće umanjiti ambicije kluba tvrdi Bokan.

Obezbeđen je novac za prvu polusezonu, a onda ćemo videti za drugi deo. Prvi put nam se to dešava, a sve zbog posledica koje je ostavio kovid-19 na crnogorsku privredu. Za ovu sezonu morali smo da smanjimo budžet 25 odsto, ali siguran sam da ćemo imati dobru ekipu, spremnu da pobedi i evroligaške timove. Iz prikrajka želimo najviše, ali cilj je da budemo među četiri najbolje ekipe u ABA ligi. Iz te pozicije sa dodatnim pojačanjima probali bi da iznenadimo klubove sa mnogo većim budžetima. Takođe, spremni smo za Evrokup, cilj nam je da u tom takmičenju prođemo dve faze – istakao je Bokan.

Predsednik podgoričkog abaligaša smatra da je potrebno reorganizovati ABA ligu.

Postajemo taoci sukoba između Crvene Zvezde i Partizana. Apelujem na sve klubove da prvo reorganizujemo ABA ligu, da obezbedimo generalnog sponzora. ABA liga je proizvod koji spaja ljude, države, ljubitelje košarke – poručio je Bokan.

FOTO: KK Budućnost VOLI

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter