0
Evroliga

SRPSKI TRENER STIGAO U ISTANBUL: Igor Kokoškov spreman za nove radne pobede (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.20 u 21:50

Igor Kokoškov, selektor reprezentacije Srbije i novi trener Fenerbahčea, doputovao je u Istanbul.

Kokoškov nije odradio prvi trening u petak sa ekipom jer se stigao u poslepodnevnim časovima, pa će u subotu krenuti s radom na parketu.

Na aerodromu je dao izjavu.

Željko Obradović mi je drag prijatelj. Životni i košarkaški mentor. Proveli smo mnogo vremena pričajući o košarci, razmenjujući ideje i mišljenja. Veoma sam dobro informisan oko toga šta mogu da očekujem. Željko je imao samo lepe reči za organizaciju i njegovo iskustvo kao trenera ovde tokom sedam godina – rekao je selektor reprezentacije Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOKANTNA SAZNANJA: Novi detalji o smrti Majkla Odža!

Sada Kokoškovu preostaje da se sastane sa igračima pred početak priprema za sezonu 2020/2021.

– Treba da se sastanem sa momcima. Dolaze iz različitih delova sveta. Naš glavni cilj biće da prođu kroz medicinske testove, tako da budemo sigurni da niko nije u kontaktu sa virusom. Zdravlje je na prvom mestu, a onda da se nađemo svi licem u lice. Uvek je drugačije kada imaš kontakt sa igračima lice u lice. Sutra imamo trening i krećemo – dodao je Kokoškov.

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter