Srpski reprezentativac, Bogdan Bogdanović, pričao je o nastavku sezone.

Sakramento će u noći između petka i subote odigrati prvu utakmicu i to protiv direktnih rivala za plasman u plej-of – San Antonio Sparsa.


Pored mečeva koje željno iščekuju, Bogdanović se kratko dotakao i trenutne frizure koju je poslednji put nosio kada je bio osmi razred.

– Korona nam je zatvorila frizere, verujem da se Dieron probudio jednog jutra i rekao da je gotovo sa starom frizurom. Beli je ranije imao dugu kosu, ja sam poslednji put kada sam bio osmi razred. Posle toga nije bilo popularno, ali sada vraćamo tu modu naz – rekao je Bogdanović.

PROČITAJTE JOŠSTANKOVIĆ O KANGINOJ ŽELJI DA NOSI ‘OSMICU’: Postoje neki kodeksi koji moraju da se poštuju!

Kada je reč o narednim mečevima, Bogdan kaže:

– Prilično smo spremni svi, tu smo i to je važno. Mislim da smo spremni i mentalno i fizički. Mnogo toga je na umu, ja sam lično motivisan, znamo da imamo dobru priliku da dođemo do devetog mesta i da dobijemo priliku za plej-in. Svi bi trebalo da budemo motivisani. Jedinstveno je igrati u ovakvim okolnostima, teško je i to znači da će timovi koji budu spremni mentalno i fizički moći da prođu.

Srpski košarkaš ističe da su tokom cele godine radili za ovo.

– Igrači su spremniji i fokusiraniji u ovakvim okolnostima. Mnogo stvari je u igri. Dolazimo blizu kraja, radili smo cele godine za ovo, za ovaj tip utakmica. Sve može da padne u jednoj. Moramo da budemo spremni i za tu jednu.

Utakmica između Sakramenta i San Antonija igra se u subotu od dva sata iza ponoći.

FOTO: Kamp Bogdan Bogdanović