1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/screenshot

SAŠA OBRADOVIĆ O POJAČANJIMA: Strateg Zvezde otkrio da li će crveno-beli dovesti još nekog!

Objavljeno: 28.07.20 u 12:35

Dok košarkaši Crvene zvezde čekaju na početak priprema za predstojeću sezonu, rukovodstvo kluba i novi trener Saša Obradović rade na stvaranju tima.

Plan crveno-belih je da se igrači okupe 11. avgusta na nekoj od srpskih planina i otpočnu pripreme, pre kojih će biti odrađeni testovi na Covid-19, fizičko zdravlje i zdravstveno stanje.

Dalji tok pripremnog perioda, baš kao i početak same sezone, zavisiće od brojnih epidemioloških faktora.

– Ne smem da budem opterećen praksom koji plan nisam uspeo ili neću uspeti da sprovedem, već kako da iz date situacije izvučemo maksimum za ekipu i da pri tome sačuvamo zdravlje igrača. I na tom polju će se prepoznati pobednici. Videće se ko je više disciplinovan, ko je spreman da fizički i psihički iznese sve izazove. A biće ih dosta rekao je Obradović za ‘Sportski žurnal’.

PROČITAJTE JOŠ: ‘CRNOGORSKI STEF KARI’: Mladi košarkaš ‘spržio mrežicu’ sa 70 trojki uzastopno (VIDEO)

Trener Zvezde ističe da će svi domaći i strani igrači koje crveno-beli imaju u rosteru pojaviće se na početku priprema.

Iako je veliki posao već urađen, angažovanjem Lendrija Noka, Džordana Lojda, Korija Voldena, Lengstona Hola i Marka Simonovića, strateg kluba s Malog Kalemegdana ističe da crveno-beli još uvek nisu završili kada su u pitaju pojačanja, ali da

– I dalje pratimo dešavanja na tržištu. Dosta je tu nepoznanica i zbog promena kalendara u Americi. Sada je i pitanje da li će se igrati Razvojna liga, što znači da će veliki broj igrača nagrnuti u Evropu, a to znači i da će biti povoljnije da se angažuju. Već ih ima dosta slobodnih i od prošle godine. U svakom slučaju, želja nam je da kroz treninge malo iskristališemo situaciju, pa da u skladu sa tim istražujemo druge opcije – podvukao je Obradović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bobi i Luka Dončić! 😂💪 #Boban #Doncic #NBA #LukaDoncic #DallasMavericks

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Youtube/screenshot

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter