0
Evroliga

KSS

DA LI BISTE GA PREPOZNALI: Poznati srpski košarkaš drastično promenio imidž

Objavljeno: 13.07.20 u 14:23

Vasilije Micić, reprezentativac Srbije, potpuno je promenio izgled tokom pauze izazvane pandemijom.

Poslednje dve sezone za Vasilija Micića su verovatno bile najbolje u karijeri, jer je 26-godišnji plejmejker briljirao u dresu Efesa, a pandemija korona virusa sprečila je njegov tim da se bori za trofej u Evroligi.

Reprezentativac Srbije je trenutno u Srbiji, u malo drugačijem izdanju nego što smo inače navikli. Micićev novi imidž otkrio je njegov menadžer Miško Ražnatović, koji se zajedničkom fotografijom prisetio Vasinog dolaska u Megu, ali i najavio da bi ovaj momak uskoro mogao da pojača neku NBA ekipu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ten years after the beginning of the collaboration and the same number of years since coming to @kkmegabemax . As always, it was a very fun meeting with @vasamicic13 even though the question was up in the air all the time – is this the last time I will talk to him as a European player? We will both get an answer in the next 30 days or so. #beobasket25years #myclient #nba Deset godina nakon pocetka saradnje, I isto toliko godina od dolaska u @kkmegabemax . Kao I uvek bio je to veoma zabavan susret sa @vasamicic13, iako je sve vreme u vazduhu lebdelo pitanje – da li je ovo poslednji put da razgovaram s njim kao evropskim igracem? Odgovor cemo obojica dobiti u narednih 30ak dana! #nba #kosarkanajboljisportnasvetu

A post shared by Miško Ražnatović (@misko4raznatovic) on

– Deset godina nakon početka saradnje, i isto toliko godina od dolaska u Megu. Kao i uvek bio je to veoma zabavan susret sa Vasom Micić, iako je sve vreme u vazduhu lebdelo pitanje, da li je ovo poslednji put da razgovaram sa njim kao evropskim igračem? Odgovor ćemo obojica dobiti u narednih 30-ak dana – napisao je Ražnatović.

Srpski plejmejker je tokom ove sezone u Evroligi na 24 utakmica za oko 30 minuta na terenu u proseku beležio 14.5 poena, 2.5 skoka i 5.8 dodavanja, uz indeks korisnosti 16.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter