2
Evrokup

FOTO: Youtube/screenshot

MILJENIK PARTIZANOVACA SLOBODAN IGRAČ: Tri ponude na stolu, ima li Partizan čemu da se nada?

Objavljeno: 12.07.20 u 19:44

Italijanski sportski novinar Luka D’Alesandro preneo je informaciju da su za reprezentativca Srbije zainteresovana tri evroligaša.

Lučić je nakon Partizana nastupao od 2016. godine u Bajernu iz Minhena, postao je važan šraf u timu, a upravo zato našao se na radaru Fenerbahčea, Anadolu Efesa i Zenita iz Sankt Pereburga.

Mediji pišu da bi Nikola Kalinić mogao da napusti Fenerbahče i pređe u Valensiju, a jedna od mogućih zamena mogao bi da bude upravo Vladimir Lučić.

LUKA DONČIĆ ODUŠEVIO PLANETU: Na fudbalskom umeću mu je pozavideo i Nejmar (VIDEO)

On je u prethodnoj sezoni upisao 26 nastupa u Evroligi, u proseku je beležio 11,3 poena, 3,8 skokova, 1,5 asistencija i jednu ukradenu loptu po meču, imao je prosečan indeks korisnosti 14,5, što ga stavlja na 19. mesto liste najkorisnijih igrača elitnog takmičenja.

Partizanovi navijači rado bi u crno-belom dresu ponovo videli Lučića, pitanje je koliko je to realna želja u ovom trenutku, ali se postavlja i pitanje da li bi sjajni košarkaš želeo da nastupa u Evrokupu. 

Vladimir Lucic is on the list of Anadolu Efes Istanbul, Fenerbahce Beko Istanbul and Zenit St. Petersburg

FOTO: Youtube/screenshot

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter