0
AdmiralBet ABA Liga

ŠĆEPANOVIĆ PREDSTAVLJEN: Ono što ja mogu da obećam jesu krv suze i znoj

Objavljeno: 09.07.20 u 16:28

Nekadašnji as crno-belih i mladi crnogorski stručnjak Vlado Ščepanović zameniće Andreuu Trinkijerija na klupi, kome je doskora bio prvi pomoćnik.

Zbog koronavirusa promocija je održana u nešto drugačijoj atmosferi. Navijačima se novi trener obratio putem prenosa na Partizanovoj televiziji, gde je govorio o narednim potezima.

– Jedna od mojih najvećih životnih želja upravo se ostvarila. Velika mi je čast i zadovoljstvo da budem pred vama kao prvi trener Partizana. Ono što ja mogu da obećam jesu krv suze i znoj. Zna se ko je Partizan i šta je Partizan. Ja sam tu, na ovoj poziciji, na kojoj su bili mnogi veliki treneri. Zahvaljujem predsednik kluba na poverenju da danas budem na ovoj poziciji koju mnogi treneri sanjaju. Što se mene tiče, velika su očekivanja od strane ljudi koji su u klubu i koji ga vole. ‘Ono smo što radimo, a ne ono što mislimo i pričamo’. Nisam čovek od velikih reči, više volim da pokažem na terenu – na početku obraćanja rekao je Šćepanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter