1
Evroliga

FOTO: Twitter

SADA I ZVANIČNO: Panatinaikos podneo zahtev za istupanje iz Evrolige! (FOTO)

Objavljeno: 11.06.20 u 18:03

Košarkaški klub Panatinaikos zvanično je poslao pismo Evroligi u kojem se Atinjani obraćaju sa željom da napuste najelitnije evropsko takmičenje.

‘Zeleni’ su u pismu, koje je dostavljeno Đordiju Bertomeuu, naveli kako žele da raskinu ugovor sa elitnim košarkaškim takmičenjem.

Kao što vam je poznato, poslednja dva meseca Panatinaikos komunicira s vama, izražavajući, diskretno, ali jasno, svoju volju da raskine zagarantovani ugovor sa Evroligom. Tražili smo da se ovo važno pitanje što pre postavi nadležnim telima. Međutim, vaš odgovor da će takav razvoj događaja značajno naštetiti pregovorima o košarci Evrolige sa njenim sponzorima, kao i samom proizvodu u to vreme, tokom kojeg je kriza pandemije u porastu, rezultirao je da razmotrimo vašu zabrinutost i odlučili smo da se ponašamo sa najvećom delikatnošću. Nismo poslali zvanično obaveštenje, niti smo pokušali da izvršimo bilo kakav pritisak, poštujući okolnosti. Međutim, vreme je odavno prošlo i još uvek nismo dobili nikakav odgovor na naš razuman i legitiman zahtev. Shodno tome, s obzirom na činjenicu da – indikativno – prisustvo našeg tima u Evroligi nije nimalo korisno za nas, dok istovremeno nije bilo korisne eksploatacije ili povećanja prihoda Evrolige, Panathinaikos izražava svoju nameru pismeno i zvanično da prenese svoju dozvolu za učešće i akcije. Zvanično tražimo od nadležnih tela Evrolige da preduzmu sve potrebne korake po tom pitanju.

 

FOTO: KK Panatinaikos

Hvala unapred.

Ostajemo vam na raspolaganju za svako pojašnjenje.

Predsednik,

Manos Papadopoulos – piše u pismu.

 

FOTO: KK Panatinaikos

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopolus izjavio je kako je klub na prodaju i kako je njegova želja da tim naredne sezone igra u Ligi šampiona.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na koga vam liči? 😂

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter