3
Evrokup

FOTO: KK Partizan

FIBA DO PETKA ČEKA PARTIZAN: Crno-beli između Lige šampiona i Evrokupa – Kome carstvu se privoleti?

Objavljeno: 03.06.20 u 20:15

Čini se da je pred košarkaškim klubom Partizan jedan važna odluka, a mnogo toga zavisiće od nje.

Partizan je najavio konferenciju, a upravo je iz kluba stiglo obaveštenje da će umesto četvrtog juna, konferencija biti pomerena za dan kasnije, dakle, u petak.

Proces prijema klubova u FIBA Ligu šampiona je u toku, što podrazumeva razgovore sa klubovima i savezima (deoničarima lige). Savezima je 6. maja poslat formular sa upitom koji klubovi će naredne sezone nastupati u Ligi. Rok do kada se savezi mogu izjasniti je 5. jun. Upravo dan u kome će se javnosti i obratiti Ostoja Mijailović. 

Nakon što lista učesnika bude kompletirana, bord lige sačinjen od predstavnika saveza imaće određeni period za verifikaciju. 

Iz Partizana je danas sportskim redakcijama stigao ‘aber’ da se Upravni kluba sastao danas u beogradskom hotelu Radison, gde je su na sednici usvojeni izveštaji o radu sportskog direktora Lončara i direktora Kijanovića o sezoni 2019/20. Pod tačkom četiri, UO je nakon tročasovne rasprave doneo odluku da podrži predlog kojim se ovlašćuje predsednik Ostoja Mijailović da do petka donese odluku o budućem putu KK Partizan i saopšti je javnosti na konferenciji za medije.

– Nakon veoma konstruktivne rasprave, članovi UO, koji ujedno čine predstavnike većine sponzora kluba, izneli su podeljena mišljenja po pitanju budućnosti kluba, gde se određeni broj članova izjasnio za prelazak u takmičenja pod okriljem FIBA, dok su se drugi izjasnili za ostanak pod okriljem EKA – saopšteno je iz Partizana.

FOTO: FK Partizan 

0
0

3 Komentara

  1. Igracete drugorazredno takmičenje u svakom slučaju ! Osvojite to i budite zadovoljni,tu vam je Igokea najveći konkuent ! TEŠITE SE,TO VAM JE JEDINO PREOSTALO.

    0
    0
    Odgovori
  2. OSTOJA, VAZNO JE STVORITI
    JACI TIM OD OVOG. A GDE
    CEMO IGRATI NIJE VAZNO.
    GDE IGRAMO TO I DA
    OSVOJIMO. DOKAZIMO DA
    SMO NEKO U EVROPI !
    SAMO JAK TIM I PUNA ARENA. POZDRAV !

    0
    0
    Odgovori
  3. kakav evro kup … to pripada SPORTSKO MAFIJASKOJ ORGANIZACIJI EKA. dok se jos FIBA ne okruzi takvim ljudima kao sto su ljui u i oko EKA … treba da igra FIBINU LS. kosarkaska INSTITUCIJA kk partizan slavu koju je stekaka … i SRBIJU i BG postavio na kosarkaskoj mapi sveta sFIBINU LS ce definitivno urusiti, razotkriti sportske PROFITERE i MAFIJASE u i oko EKE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter