Iskusni košarkaški as Raško Katić nosiće dres Radničkog i u narednoj takmičarskoj sezoni!

Nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši igrač Crvene zvezde i Partizana, biće od velike pomoći kragujevačkom klubu, koga od oktobra očekuju veliki izazovi u Košarkaškoj ligi Srbije.


Iako u poznim igračkim godinama, u decembru će napuniti 40 godina, Katić je u minuloj sezoni pokazao da je poput dobrog vina, predvodivši Kragujevčane do prvog mesta u Drugoj ligi Srbije i plasmana u Košarkašku ligu Srbije.

Sjajni centar je, podsetimo, prošlog leta najavio završetak igračke karijere, ali je na nagovor svojih nekadašnjih saigrača Darka Veljovića, Ivana Miloševića i Ivice Vukotića, koji su u međuvremenu preuzeli rukovođenje kragujevačkim klubom, odlučio da odloži odluku o penzionisanju i zaduži dres Radničkog sa brojem 14.

Tokom svoje bogate i plodonosne karijere, Katić je nastupao za veliki broj domaćih i inostranih klubova sa kojima je osvajao brojne trofeje. Ipak, najdraže priznanje mu je svakako planetarno srebro, osvojeno sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine

FOTO: KK Radnički Kragujevac