4
Evrokup

FOTO: KSS

GRBOVIĆ: Partizan je najveći gubitnik u ovoj situaciji, ne bi čudilo da ode Trinkijeri

Objavljeno: 28.05.20 u 20:25

Nekadašnji košarkaš Partizana Goran Grbović rekao je da je Partizan najveći gubitnik nakon odluke o otkazivanju sezone u Evroligi i Evrokupu.

On je u razgovor za ‘Informer‘ govorio o konačnom raspletu u Evroligi i Evrokupu.

– Partizan je najveći gubitnik.Crno-beli su izgubili ovako preko pet miliona evra. I sad imaju sva prava da izađu iz ovog takmičenja. Takodje, ukoliko odluče da tuže ovo takmičenje zbog narušavanja ekonomske platforme klub oni će ih dobiti na sudu. I već bi trebalo da razmišljaju o prelasku u FIBA Ligu šampiona. Ne znam da li će tako biti, da li će preći u ovo takmičenje. Ostoja je najavio konferenciju 4.juna, videćemo šta će saopštiti – rekao je Grbović.

Proslavljeni košarkaš smatra da bi ovakva odluka mogla da utiče i na ostanak Andree Trinkijerija.

To ne bi bilo ništa čudno. Može da se dogodi da Trinkijeri dobije bolju ponudu. On je pokazao da je dobar trener i da može da napravi dobar tim. On je ove sezone toliko našpanovao ekipu da su bili prvi u ABA ligi, Evrokupu pre prekida i da su osvojili Kup. Ukoliko se desi da on ode, to bi bio veliki zemljotres za crno-bele – zaključak je Grbovića.

0
0

4 Komentara

  1. Partizan kao i zvezda ne mogu nista da izgube jer su drzavni projekti. Nisu privatni klubovi koji trzisno posluju. Po meni svi gradjani su u gubitku jer su oba kluba na nasim jaslama

    0
    0
    Odgovori
  2. odberonovih koraka, pa mnogih losih sudjenja npr (protiv buducnosti jesenas) pa preko stava evrolige i lazljivog spanca, pa evo samara i od aba lige gde PARTIZAN znaci vise nego pola klubova zajedno, a nas Ostoja cuti li cuti.Ne mogu da procenim tacno koliki je njegov doprinos u stvaranju samih igraca, pa u ulozi trenera Trinkinerija i samog strucnog staba. Partizan ponovo poceo da igra na evropskom nivou ponovo dolazi puno publike, ali brate van terena Partizan izgubi sve bitke. Da li je neko odgovoran za to? Kakve ce koraki povuci celnici kluba na celu sa mijailovicem. Zasto njemu treba 15 dana za iznosenje klupskog stava kad se sve zna. Da li on stvarno misli da ce lopovi i banda iz evrolige naknadno pozvati PARTIZAN (panatenaikos nece napustiti evroligu) a i da je napusti tu je virtus. Pocinjem da sumnjamu dobre namere Ostoje Mijailovica. (ako ste nesigurni sta se dogadja u PARTIZANU onda poslusajte Zeljka Pantica. Njegov stav o Ostoji je poznat.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter