20
AdmiralBet ABA Liga

NEBOJŠA ČOVIĆ: Zvezda bi osvojila i ABA ligu i domaću ligu, i ušla bi u Top 8 Evrolige

Objavljeno: 26.05.20 u 19:20

Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, bio je gost RTS-a i govorio je o stanju u evropskoj košarci.

U razgovoru za emisiju ‘Oko’ na RTS-u, Čović je istakao i da nema pravde i nepravde, već da je odluka Evrolige bila realnost da obustavi takmičenje i da iste ekipe igraju sledeće sezone ovo takmičenje.

– Ako vi prepumpate očekivanja ljudima, a mi smo u javnosti očigledno skloni tim stvarima, onda možemo ući u zamku o pravdi i nepravdi. Košarka treba da bude cilj, a onda ima licemerje da li je pravda ili nepravda. Ovo je realnost. U svetu i Evropi se dešava da profit stavljate ispred zdravlja. U svakom slučaju se plašim, a na kraju ćemo brojati šta će uraditi pandemija.

Zvezda nema nikakvu euforiju, niti je Zvezda htela. Dogodilo se šta se dogodilo, to je realnost. Nikada Evroliga nije razgovarala sa Gaspromom kao novim sponzorom.

– Uveren sam da bi Zvezda uzela i ABA ligu i domaću ligu. Uveren sam i da bismo ušli u Top 8 Evrolige – rekao je Čović.

 
Na pitanje da li postoji šansa da se ABA liga nastavi, rekao je da su šanse prilično male.
– Realnost je i da se ABA liga ne nastavi. U ABA je 5-6 timova raspustilo timove. Superliga nema potrebe da se igra, ali videćemo preporuke. Nema razloga za silovanje, posebno ako je zdravlje u pitanju – kazao je Nebojša Čović.
0
0

20 Komentara

  1. Hey, my name is Austin Hawes!

    I`m a professional writer and I`m going to change your lifes onсe and for all
    Writing has been my passion for a long time and now I cannot imagine my life without it.
    Most of my works were sold throughout Canada, USA, China and even Russia. Also I`m working with services that help people to save their nerves.
    People ask me „Please, Austin Hawes, I need your professional help“ and I always accept the request, `cause I know, that only I can save their time!

    Academic Writer – Austin Hawes – http://www.andersnordberg.com Corps

    0
    0
    Odgovori
  2. O kakvoj evropskoj košarci ovaj lik može da prića . zna se kako su stigli do evrolige .a sada ih je spasla Korona ..sada i nikda više ! Napred crno beli !

    0
    0
    Odgovori
  3. Sanjajte tudjmanovci,ali ništa vam ne mozze pomoći. Zivite u nadi,trjete sve oko sebe,a nadate se dobru ? Baš čudno ! Gazi Zvezdo,bog i zvezde su uz tebe.

    0
    0
    Odgovori
  4. Tako ste osvojili 99, a i Buducnost je imala korist od toga.
    Ovi iz Buducnosti bar nisu goveda pa bili da se primeni isto pravilo kao 99, ali Zvezda samo kada njoj odgovara.
    Partizan da je pametan da proveri da li moze da igra 2 evropska takmicenja i da ne igra ABA ligu.

    0
    0
    Odgovori
  5. Je li,a kada vi napisete i vasi u klubu da bi sve osvojili,to je onda tako,to je realno?Pa moze i on ,kao i mi navijaci Zvezde reci da bi osvojili ova takmicenja,to nam niko ne moze zabraniti,kao ni Covicu.

    0
    0
    Odgovori
  6. I na kraju se samo trofeji broje. U ovoj sezoni Partizan 2, cigani fmp 0. Čestitamo budzetu od 10 mil. evra. .. Radujte se gubitnici…

    0
    0
    Odgovori
    • Samo vam je nabio ono sto vam je Limar prosipao celu godinu,osvojicete aba,euro kup,prvenstvo Srbije ahahahahah toliko mozga vam fali da ni ne razumete kako se sprda sa vama….

      0
      0
      Odgovori
      • sa tobom i tebi slicnima se „sprda“ – on ti kaze za koga ces da navijas i kako ces se zvati pa ti vidi sa kime se „sprda“. a vama je ovo 4 poklonjena EL. Cigani ste bili i ostali

        0
        0
        Odgovori
  7. U kom svetu ova karikatura zivi,po njemu da se nastavilo osvojio bi evro ligu i sva druga takmicenja,a posto se ovako zavrsilo na njegovu radost moze da kevce kao pas,obice mu so ovo sigurno o glavu,naviklo to da mulja i muti,to ce mu na kraju i doci glave.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter