8
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ČOVIĆ: Žao mi je što se Evroliga završila ovako, ja znam da ljude najviše nervira istina…

Objavljeno: 25.05.20 u 17:00

Crvena zvezda će i naredne sezone igrati u Evroligi, a predsednik crveno-belih Nebojša Čović izneo je svoje utiske.

Čović je u razgovoru za ‘Blic’ istakao da mu je žao zbog toga kako je tekuća sezona završena.

Kao čoveku koji je 51, 52 godine u košarci, žao mi je što se liga okončala na ovakav način. Mi smo svi zajedno sa ljudima iz Evrolige tražili način da se sve završi na terenu, čak smo došli do toga da se i Beograd kandiduje za završnicu Evrolige i mogu slobodno da kažem da je naš glavni grad bio glavni pretendent da se u njemu završi takmičenje – rekao je Nebojša Čović.

Evroliga je odluku donela danas, dok će ABA liga u sredu na video skupštini odrediti budućnost regionalnog takmičenja.

– Evroliga je postavila standard za sve ostale lige i mislim da ni ABA liga ne može da se nastavi. Uostalom, takvo razmišljanje je prednjačilo i na poslednjem radnom sastanku klubova koji smo imali. Videćemo šta će biti u sredu, ja ne bih ništa da prejudiciram. Ono što mogu da dodam je da mi jesmo za opstanak ABA lige, ali one ABA lige koja je administrativno uređena. Već je poznato da mi imamo jedan sudski spor sa ligom i da ćemo u tome ići do kraja. Ili da se uredi ili… znamo koja je alternativa. Ja znam da ljude najviše nervira istina, ali to je tako – zaključio je Čović.

0
0

8 Komentara

  1. Eto Covica, eto ovog jadnika, valjda neki srb, likova koji su vecito u blatu i mulju do guse, Uvek imaju opravdanje za sve i svoju istinu. Tuzno je da takvi opstaju u sportu, posebno onaj Spanac, koji je od evropske kosarke napravio svoju prciju, koja apsolutno nema nikakve veze sa sportom. Nadajmo se da ce doci bolja vremena kada ce sport biti samo sport, mesto za sportiste, gde nece biti mesta za proplale politicare i lopove.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto spin čovek vam kaže istinu i vas to surniše. Šteta a priznajte da ste se ponadali pogotovo otkad vam je država sipala nezasluženo veliku svotu novaca. Umesto da uložite u klub vi ste uložili u maglu na čelu sa grofom trikinitijem. Ne mogu ovi vaši koji su navikli da se tale da to rade drugačije sem preko menadžera ja tebi toliko a ti meni ovoliko. Sada sledi sunovrat slatkorečivi trener će istog trenutka kada ga isplatite put Italije jer mu je dosadilo više da se bruka iz sezone u sezonu a vi tamo gde vam je mesto. Ne može se ništa bez rada postići upamtite to već jednom prošlo je vreme gepekovanja i vadjenja na to da ste vojni klub. Prošlo vreme.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter