0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

TO BI BILA ‘BOMBA’: Zvezda želi jednog od najboljih NBA ‘trojkaša’?

Objavljeno: 09.05.20 u 17:14

Pod upitnikom je hoće li se sezona u košarci nastaviti, plan Evrolige i ABA lige je da se takmičenja završe, ali izgleda da timovi uveliko spremaju sastave za narednu sezonu.

Crvena zvezda ima šampionske ambicije i želju da se naredne sezone takmiči u Evroligi. Ipak, to je za sada neizvesno, pre svega jer se ne zna hoće li se ABA liga nastaviti i ako se ne nastavi kome će pripasti ulaznica za ‘elitu’.

Ako se crveno-beli domognu Evrolige spremaju ‘bombastično’ pojačanje. Kako prenosi ‘Maksbetsport’, želja Crvene zvezde je nekada jedan od najboljih trojkaša NBA lige Džimer Fredet.

Reč je o 31-godišnjem Amerikancu koji je ove sezone nastupao za Panatinaikos. Prosečno je beležio 12,9 poena, uz 1,8 asistencija i 2,1 skoka u Evroligi. Vest o interesovanju Zvezde za Fredeta preneli su i španski mediji.

Sad ostaje da se vidi hoće li Amerikanac biti zamena za zemljaka Bilija Berona ili Crvena zvezda želi sa dve ‘haubice’ da uđe u novu sezonu.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter