2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube

FRANCUZ TUŽIO CRVENU ZVEZDU: Tim sa Malog kalemegdana duguje Lesoru 102 hiljade evra

Objavljeno: 06.05.20 u 14:23

Krilni košarkaš poreklom iz Francuske pokrenuo je postupak pri BAT-u zbog neisplaćenih zarada protiv Crvene zvezde.

Kako je navedeno u odluci na zvaničnom sajtu BAT-a, francuski košarkaš podneo je prijavu protiv Crvene zvezde zbog zaostalih zarada, bonusa i kamata.

Lesor tvrdi da je druga strana prekršila sporazum po kome je ugovor neisplativši dohotke nakon što su strane sporazumno raskinule ugovor. Kako se navodi Crvena zvezda nije učestvovala u procesu, te je odluka francuskog košarkaša usvojena.

ČOVIĆ UPOZORAVA: Kako da igramo košarku bez kontakta, nemoralno je pričati o sportu dok ljudi umiru!

Na ime bonusa, kamata i zaostalih zarada Lesor od Crvene zvezde potražuje 102,5 hiljade evra.

0
0

2 Komentara

  1. Da li mozete da prevedete na bilo koji razumljiv jezik recenicu: „Lesor tvrdi da je druga strana prekršila sporazum po kome je ugovor neisplativši dohotke nakon što su strane sporazumno raskinule ugovor“

    0
    0
    Odgovori
  2. ma opet lazete, … sve protiv vestacke kombinacije ( FMPkkcz ) radite … dokle vise??? o cemu vi pricate, pisete kad je drzava ( drzavni tajkun ) sve pare vec uplatila. tek ce te da vidite na zavrsnici evro lige u beogradu ko je ko … i koliko nas tek sve to kosta !? a vi pisete o ovoj sici … da bi covicu i bratiji naudili … nece moci dok je covica i njegove bratije, pustite ih da se za beogradsku evropu pripreme.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter