in , , , , , ,

RAŠON TOMAS ZA HS: Srećan sam što ću ponovo na trening sa drugarima, evo zbog čega nisam napustio Srbiju tokom pandemije korona virusa… (VIDEO)

FOTO: KK Partizan

‘Grobare’ je obradovala vest da će se posle fudbalera i košarkaši Partizana vratiti na grupne treninge na otvorenom, a HotSport je pozvao jedinog Amerikanca u Beogradu Rašona Tomasa.

Posle dvomesečne pauze izazvane pandemijom korona virusa na teren se vraćaju košarkaši Partizana. Od stranaca iz redova crno-belih u Beogradu je ostao samo Rašon Tomas, koji je presrećan što će se ponovo družiti sa sairačima.

– Mogu vam iskreno reći da sam super srećan što počinjemo sa grupnim treninzima. Radićemo na otvorenom, ali mi je drago što ću ponovo videti saigrače. Lepe vesti – rekao je za HotSport, Rašon Tomas.

Krilni centar Partizana se nije odlučio za odlazak u SAD kao njegovi zemljaci iz crno-belog tabora. Objasnio je i zašto…

– Razlog je jednostavan, rado ću vam otkriti. Veoma mi je prijatno ovde, prelepo se osećam u Beogradu. To je razlog zbog kog nisam napustio Srbiju – iskren je bio Tomas i možda indirektno najavio da će dugo ostati u prestonici naše zemlje.

Danas je puštena i nova pesma sa spotom repera Cvije pod nazivom ‘Poziv’ u čijem spotu su učestvovali Novica Veličković, Saša Pavlović i on.

– Bilo je baš zabavno! Uživao sam sa Cvijom, Novicom i Sašom. Obavezno je pogledajte – poručio je za HotSport, Rašon Tomas.

Evo i numere pod nazivom ‘Poziv’:

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MENADŽER KANGE: Ako ga žele Trabzon i Bešiktaš nek pronađu broj telefona! Delije poručuju ‘Terza, imaš ga, okreni’!

STEN VAVRINKA: Nećete gledati tenis još dugo!