2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Zadar

PREVAZIŠLI ‘PANTERE’: Trojica igrača pred Crvenom zvezdom, dva mlada igrača i Australijanac!

Objavljeno: 27.04.20 u 18:25

Košarka je u magli širom sveta i još uvek nije izvesno hoće li se nastaviti sezona u Evroligi, Evrokupu i ABA ligi.

Ipak, na Malom Kalemegdanu je radno. Crvena zvezda se uveliko sprema za moguć nastavak sezone, ali i početak nove. Kako ‘MaxBet sport’ prenosi, crveno-beli već spremaju tri igrača FMP da prebace u svoj prvi tim.

Reč je o povratniku Aleksi Radanovu (22 godine), mladom Stefanu Đorđeviću (21) i visokom Australijancu Doupu Retu (23). Takođe, u FMP su za sada iz Crvene zvezde Ognjen Kuzmić i Filip Čović.

Tri igrača ‘pantera’ imaju odličnu sezonu za sobom. Radanov je u proseku beležio 11 poena i 2,5 asistencija, dok je Đorđević ubacivao 12,9 poena i imao 5,5 uhvaćenih lopti. Ret je beležio 11,7 poena uz 4,65 skokova.

Nema sumnje da će promena biti na Malom Kalemegdanu posle ne baš najbolje sezone koja je prekinuta pandemijom korona virusa. U javnosti se spekuliše i da bi Dragana Šakotu na klupi trebalo da zameni Dejan Radonjić.

FOTO: KK Zadar/Zvonko Kucelin

0
0

2 Komentara

  1. Kako ne baš dobra sezona, u EL 15_ti au ABA uspeli iz pomoć fmp1 koji im pustio dobijenu utakmicu da se plasiraju na treće mesto. Fantastičan uspeh.

    0
    0
    Odgovori
  2. Radanov , Dobric , Davidovac , Lazarevic , Simanic , Kuzmic , Stimac , Lazic , Ristic + cetiri dobra stanca na pozicijama 1,2,i 3 i eto dobra ekipa , ne mnogo skupa !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter