2
Košarka

FOTO: KSS

BOBAN MARJANOVIĆ: Ovo je moja ‘petorka’ Srbije svih vremena…

Objavljeno: 21.04.20 u 20:55

Srpski gorostas govorio je za Instagram profil FIBA, a najzanimljiviji odgovor bio je vezan za ‘petorku’ naše zemlje svih vremena.

Boban Marjanović je u prvom delu intervjua istakao da je sa Srbijom osvojio srebro na EP u Istanbulu i da sada želi NBA prsten. Najzanimljiviji odgovor dao je na pitanje da sastavi svoju ‘petorku’ najboljih igrača Srbije svih vremena i koga bi od svojih prijatelja stavio u prvu ‘petorku’.

Jokić, Dejan Bodiroga, Teodosić, Vlade Divac, Danilović. Moram da stavim Divca jer je najbolji centar i zbog svega što je uradio za reprezentaciju. Jokić je najbolji centar u NBA i na svetu i mnogo mi je dobar prijatelj. Bodiroga je… Što se tiče najboljih saigrača iz reprezentacije, uzeo bih Birčevića uz Tea i Jokića. On je dobar borac i igra srcem. Uzeo bih Bogdana i uzeo bih Nikolu Kalinića – rekao je Bobinator.

Centar Dalasa je istakao da mu je krivo zbog Olimpijskih igara.

– Bio sam tužan jer se sve ovo desilo a hteo sam na Olimpijske igre i da osvojimo turnir koji je u našom gradu. Imali smo veliku priliku da to i uradimo pred našim navijačima. Želeo sam da budem na Igrama, to je jedan od najvećih turnira, bio sam tužan ali sledeće godine će biti sledeća prilika. Prvo moramo da pobedimo koronu, pa da osvojimo turnir u Beogradu pa da osvojimo i Olimpijske igre – rekao je Marjanović.

FOTO: KS Srbije

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter