1
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda mts

DA LI ĆE SE IGRATI: Poznat je krajnji rok do kada mora da počne Superliga

Objavljeno: 14.04.20 u 21:04

Nekoliko je opcija u borbi za nacionalnog šampiona.

Košarkaška Superliga Srbije moraće da počne najkasnije do 10. juna, kako bi sve utakmice mogle da se odigraju.

Leon Deleon, prvi čovek takmičenja, u razgovoru za „Mozzart sport“ je rekao da bi se prvi deo takmičenja igrao od 1. juna do 1. jula. Crvena zvezda i Partizan ne bi igrali prvu fazu, već bi takmičenje počeli u polufinalu, a postoji mogućnost i da se borba za trofej razvuče do septembra.

– Plej-of bi se odigrao od, recimo, 5. do 20. septembra. Ali, sve su to zasad proizvoljni datumi, ništa još nije precizno, ni sigurno. Sve zavisi od toga kako će se odvijati situacija sa pandemijom COVID-19, tako da je sve na dugačkom štapu. Okvirno, ako Superliga ne bi startovala do 10. juna, teško je da će takmičenje uopšte da se odigra. Ali, to su moja razmišljanja, videćemo još – rekao je Deleon , uz dodatak da bi klubovi trebalo da imaju najmanje tri nedelje za pripreme.

Da li će i kada nacionalno prvenstvo početi zavisiće od situacije s korona virusom, a nije poznato ni šta će biti s drugim takmičenjima, kako nacionalnim, tako i evropskim…

FOTO: KK Crvena zvezda mts

0
0

1 Komentara

  1. Zivot je vazniji od bilo kog sporta. Prvo sacuvati zivote kliko je to moguce, a tek onda razmisljati o sporednim stvarima kao sto je kosarka i drugi sportovi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter