Brzo je nakon dolaska u Crvenu zvezdu Kevin Punter osvojio srca zvezdaške javnosti. Ističe da jedva čeka povratak na teren.

Kevin Panter nalazi se u rodnom Bronksu, u Njujorku čeka kraj pandemije i povratak košarci, njegovoj ljubavi koju nije video skoro mesec dana.


‘BOMBA’ IZ ISTANBULA: Žoc napušta Fenerbahče i menja Srbina na klupi najjačeg tima u Evropi!

–  Predugo smo bez košarke i zbog toga je dodatno teško. Ovo je sigurno najduži period ikada u životu da sam bez košarke. Skoro mesec dana nisam šutnuo na koš i to je strašno – počeo je razgovor za portal ‘Nova.rs‘.

Ljubitelji košarke željno isčekuju povratak košarke, a hoće li se to desiti, za sada je nepoznanica.

Iskreno, mislim da je zdravlje ljudi previše ugroženo i sve je predaleko otišlo. Već smo ušli u april… Ali, nije na meni da o tome odlučujem. Ne mogu da zamislim šta će biti. Ako se bude igralo – igraće se, ali mislim da to niko još ne može da zna – dodaje Punter.

Punter je imao priliku da sarađuje sa Draganom Šakotom pod čijim vođstvom je osvojio LŠ u grčkom AEK-u, a potom je ponovio uspeh sa Sašom Đorđevićem legendarnim srpskim košarkašem i trenerom.

– Igrao sam za dva sjajna trenera. Šakota je znao odakle dolazim i gde pripadam. Obojica su pobednici i dozvoljavali su igračima da budu ono što jesi. Nije dugo trajalo, ali smo imali uspeha. Srećan sam i počastvovan što sam radio sa dva izuzetna stručnjaka, dva sjajna čoveka koja su imala uticaj na moju karijeru – završava Panter intervju za ‘Nova.rs’.