0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Budućnost VOLI

NIKOLA IVANOVIĆ: Voleo bih da se ABA liga nastavi, ali kako stvari stoje sve je teže…

Objavljeno: 01.04.20 u 13:58

Plejmejker Budućnosti nada se na prvenstvo neće biti okončano za zelenim stolom.

Često se ovih dana spekuliša kako mogla da se završi ABA liga, a predlozi pristižu sa svih strana, od toga da se sačeka da pandemija prođe, pa do opcije da bi mogla da se poništi ili proglasi šampionat.

Crnogorski reprezentativac Nikola Ivanović ističe da bi voleo da pitanje prvaka bude rešeno na parketu.

– Voleo bih da se finiš sezone odigra na bilo koji način. Međutim, kako se odvija situacija, po onome što se dešava van terena, izgleda da je stvarno sve gore i gore. Naravno da postoji ta određena bojazan da se neće sve završiti, da će se poništiti sezona – rekao je Ivanović za „Vijesti“.

Skoro svi timovi iz ABA lige su ostali bez stranaca, koji su do okončanja ove krize dobili zeleno svetlo od klubova za povratak u domovinu.

– Zaista ne znam… Na kraju krajeva i da se odigra ne znam kako će to nekom odgovarati. Nijedna ekipa trenutno nema strane igrače, svi su otišli kući… Situacija je dosta specifična, vrlo čudna. Mi smo i dalje u mraku zbog toga. Čeka se odluka Evrolige, tu do polovine aprila, nakon toga će odluku doneti i čelnici ABA lige – kazao je Ivanović.

Pandemija virusa korona takmičenje u ABA ligi zaustavila je na kolo pred plej-of, a ekipa iz „Morače“ držala je drugu poziciju, te bi u potencijalnom polufinalu najverovatnije išla na Crvenu zvezdu.

Kako biste najbrže saznali informacija iz sveta sporta, pratitie naš profil na Instagramu…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad krenu treninzi posle karantina… 😂💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Budućnost VOLI

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter