0
Evroliga

FOTO: PRINTSCREEN

DONČIĆ OBJAVIO SNIMAK IZ BEOGRADA: Košarkaš Dalasa raspametio Srbiju, pa zbog kritika Albanaca obrisao tvit i izvinio se (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.20 u 13:42

Luka Dončić nije iz Beograda niti je često igrao u Areni, ali je veliki navijač Crvene zvezde i ima srpske krvi, pored slovenačke.

Košarkaš Dalas Maveriksa putem društvene mreže Tviter objavio je video snimak sjajne atmosfere sa utakmice Crvene zvezde i Galatasaraja.

U glavnoj ulozi je sestra Čarlsa Dženkinsa koji je i te 2014. igrao za Crvenu zvezdu. Kada su navijači crveno-belih zapevali kako bi „prekrili“ himnu Evrolige, sestra američkog košarkaša se potpuno zbunila i nije znala šta ju je snašlo. Za samo dan taj video snimak je sakupio 100.000 pregleda na društvenim mrežama, a još uvek je vrlo popularan.

Na osvežavanje popularnosti uticao je i Dončić objavljivajući ga na mrežama, ali je isti ubrzo morao da obriše s svog profila na Tviteru.

(VIDEO:YouTube/Don’t Fly Away)

Ipak, tu se priča ne završava… Na snimku je bilo neprimerenih skandiranja, a kako su zbog istih krenule da stižu kritike na račun asa Dalasa i veliki broj negativnih komentara, pre svega iz Albanije, odlučio je da video obriše.

– Izvinite zbog snimka koji sam postavio. Nisam video loše reči. Nikada više neću objaviti nešto ovako – napisao je Dončić i time stavio tačku na salvu prozivki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter