0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Mornar media

SJAJAN GEST: Predsednik Mornara donirao 60.000 evra bolnici

Objavljeno: 18.03.20 u 18:59

Korona virus nažalost je stigao i u Crnu Goru.

Tokom jučerašnjeg dana, u ovoj zemlji zabeležena su prva dva slučaja, a već danas regaovao je predsednik Mornara Đorđije Pavićević.

Čelnik kluba iz Bara donirao je Opštoj bolnici u Starom Baru 50.000 evra za dva najsavremenja respiratora i 10.000 evra za osnovna zaštitna sredstva (maske, rukavice, alkohol i drugo) i pozvao sve ostale privrednike u ovoj zemlji da se priključe.

– Ovaj potez našeg predsednika, koji je poznat po svojoj humanosti i u mnogo bezazlenijim situacijama, mogao bi da bude signal i za ostale barske privrednike da pomognu Barskoj bolnici shodno svojim mogućnostima – poručili su iz Mornara.

Podsetimo, ABA liga je, kao i mnoga druga takmičenja stopirana zbog pandemije korona virusa, a kolo pre kraja regularnog dela Mornar se nalazi na granici plej-ofa i sve će zavisiti od utakmice s Megom i učinka ostalih timova koji imaju identičan skor.

FOTO: ABA liga/Mornar media

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter