0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

LUDA POBEDA FENERA: Naneli asistirao, Kalinić prelomio meč – Žoc negodovao zbog korone…

Objavljeno: 15.03.20 u 16:29

U vreme pandemije korona virusa, turska košarkaška liga je jedna od retkih koja nije suspendovana.

Posle prave drame u praznoj „Ulker areni“, košarkaši Fenerbahčea savladali su Tofaš rezultatom 84:75.

Kada su u pitanju dešavanja na parketu, ovaj duel obeležio je Nando De Kolo s 19 ubačenih poena poena, a van terena, glavni je bio Džejm Naneli. Amerikanac, koji je u civilu sedeo pored terena saigračima je delio gel, jer je po svedočenju Derika Vilijamsa lopta bila izuzetno klizava.

– Za sve koji misle da je ono bilo sredstvo za dezinfikaciju ruke… bio je to ‘lepak’ zbog užasne kože na lopti – napisao je Vilijams na Tviteru.

Nekadašnji NBA as na samom početku utakmice nije uspeo da prihvati loptu, koja mu je iskliznula, a zbog čega je postao predmet podsmeha na društvenim mrežama.

Činjenicom da se košarka u Turskoj igra, dok je većina drugih klubova na prinudnoj poauzi, nije bio zadovoljan ni legendarni trener Željko Obradović.

– Teško pričati o košarci kada su svima u glavi neke druge teme. Ovo je jedini komentar koji mogu da dam o utakmici. Čestitam igračima oba tima, odigrali su ozbiljnu utakmicu. Videćemo šta će se desiti u narednim danima – poručio je Obradović.

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić na ovoj utakmici postigao je devet poena, uz četiri asistencije i dva skoka, a njegovi poeni bili su ključni u prelomnim momentima meča, pri rezultatu 79:75, na minut pre kaja meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter