0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVANIČNO: Zvezda ne igra u Madridu!

Objavljeno: 12.03.20 u 12:05

Crveno-beli su otputovali u prestonicu Španije, ali će se iz nje vratiti bez odigrane utakmice, razlog je pandemija koronavirusa.

Sada je zvanično, Evroliga i Evrokup su supendovani na neodređeno vreme. Očekivalo se da čelnici EKA tu odluku obelodane u podne, ali se to dogodilo mnogo ranije. Prvo je otkazan meč Makabija i Baskonije, a potom i duel CSKA i Albe.

– Evroliga je donela odluku da se odlože utakmice 29. kola takmičenja. Informacije o povraćaju novca vlasnicima ulaznica za meč biće naknadno objavljene. Vest za ostale mečeve u sezoni će biti vrlo brzo saopštena – napisao je CSKA.

Odmah se oglasila i Evroliga:

– Kao posledica činjenice da ne može da se održi regularnost takmičenja i da bi se sačuvalo zdravlje igrača i navijača, Evroliga je u dogovoru sa klubovima odlučila da suspenduje sve utakmice u Evroligi, Evrokupu i juniorskoj Evroligi do daljeg – saopštila je Evroliga.

To znači da se meč između Real Madrida i Crvene zvezde planiran za večeras od 21 čas otkazuje do daljeg. Crveno-beli će morati nazad u Beograd bez odigrane utakmice.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter