1
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

KK CRVENA ZVEZDA: Jedan igrač Reala je zaražen koronavirusom, ali mi nismo imali kontakt sa njima!

Objavljeno: 12.03.20 u 12:35

Trening kamp Real Madrida je zatvoren posle informacije da je jedan košarkaš ‘kraljevskog kluba’ zaražen koronavirusom.

Fudbaleri i košarkaši Real Madrida preselili su se u karantin. To je loša vest za košarkaše Crvene zvezde koji se nalaze u Madridu gde je trebalo da odigraju meč Evrolige sa ‘kraljevskim klubom’. Dobra vest je ta da niko iz ekspedicije crveno-belih nije bio u kontaktu sa Madriđanima.

– Pošto se pojavila informacija da je jedan košarkaš Reala zaražen „korona virusom“ naša delegacija u Madridu nije imala nikakav kontakt sa igračima Reala, niti je bila u svlačionicama hale i na terenu Wizink Centra. Prvi tim nije imao nikakav trening u sredu uveče, već je sve vreme u hotelu, a ekspedicija Crvene zvezde trebalo bi tokom popodneva da se vrati za Beograd – stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

Kada je reč o sportistima do sada je potvrđeno da su koronavirusom zaraženi fudbaleri Danijele Rugani i Timo Hubers, košarkaš Rudi Gober, biciklista Fernando Gavirija i vlasnik Olimpijakosa Evangelis Marinakis.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Kraj za ovu sezonu ABA lige
    Momentalno prvi PARTIZAN
    ON TREBA BITI SAMPION.
    POSTENO I REALNO. SVAKA
    DRUGA ODLUKA.,HAOS !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter