1
Evrokup

FOTO: KK Partizan

TEŽAK UDARAC: Partizan zbog igranja bez publike u Evrokupu gubi više od pola miliona evra!

Objavljeno: 11.03.20 u 20:49

Sportski događaji u Srbiji na zatvorenom prostoru igraće se pred praznim tribinama, a ta odluka posebno pogađa jedan klub.

Naime, odluka zdravstvenih institucija da se svi sportski događaji u dvoranskim uslovima igraju pred praznim tribinama najviše će pogoditi KK Partizan. Crno-beli 17. marta igraju prvi duel četvrtfinala Evrokupa protiv teškog protivnika Uniksa iz Kazanja.

ALEKSANDAR VUČIĆ: Lekari preporučili, fudbal može, košarka ne!

Partizan je kroz odličnu sezonu stekao prednost domaćeg terena sve do finala, ali mu to neće mnogo pomoći po svemu sudeći. Veliki deo ulaznica je do utorka prodat, ostalo je nešto više od četiri hiljada ulaznica, te je trebalo da praznik košarke igrači Partizana dočekaju pred punim tribinama. Ipak, otežavajuća okolnost osim igranja pred praznim tribinama za crno-bele mogla bi da se nađe i na finansijskom aspektu. 

PREVENCIJA ZBOG KORONAVIRUSA: Murinjo izmislio novi pozdrav i oduševio klupu Lajpciga (VIDEO)

U teoriji, Partizan bi mogao da odigra najmanje šest duela pred svojom publikom, a gubitak zbog igranja pred praznim tribinama mogao bi da bude veći od pola miliona evra.

Najjeftinije ulaznice za meč sa Uniksom u ‘Beogradskoj areni’  iznose 900 dinara za nivo 400 zapad/istok, a Sever/jug za isti nivo iznose 1200. Nivo 200 je za 1400 dinara, Parter je 2600 dinara, a Standard 2 2200, odnosno Standard 1 2600. Izvesno je da bi karte za završnicu Evrokupa bile malo skuplje. 

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

 Partizan i u ABA ligi ima prednost domaćeg terena, ali će i regionalni šampionat biti igran bez publike u samoj završnici.

FOTO: KK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter