0
Evrokup

SIMONOVIĆ PREDSTAVLJEN U UNIKAHI: U prvoj izjavi spomenuo je Partizan i Evrokup…

Objavljeno: 27.02.20 u 13:50

Srpski reprezentativac Marko Simonović novi je košarkaš Unikahe iz Malage.

Iako je u poznim košarkaškim godinama, ostvario je tranfer u možda najveći klub u dosadašnjoj karijeri.

– Dugo godina igram košarku i znam kakav je Unikaha klub. Mnogi srpski košaraksi igrali su ove. Dragan Milosavljević i Aleksa Avramović rekli su mi da je ovo fantatičan klub.Ubeđen sam da je španska liga najbolja u Evropi. Pokušaću da se prilagodim timu, da budem od koristi i na pozicijama tri i četiri, da igram odbranu, dajem poene… Spreman sam da pomognem ekipi – rekao je Simonović na predstavljanju u Malagi.

Cilj Unikahe ove sezone je osvajanje Evrokupa i na taj način plasman u Evroligu, a glavni rival prema prognozama biće im Partizan.

Međutim, Simonović neće moći da im pomogne, već će samo nastupati u ACB ligi, pošto je prelazni rok u Evropkupu završen.

– Mislim da su Unikaha i Partizan favoriti za osvajanje Evrokupa, a tu su još Uniks i Virtus iz Bolonje. Znam da ne mogu da igram, ali nadam se da će Unikaha da osvoji Evrokup. To je evroligaški tim, to se i zna i u Srbiji – zaključio je Simonović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter