0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

U SUSRET BASKONIJI: Zvezda bez Dragana Šakote ide u Španiju!

Objavljeno: 25.02.20 u 18:53

Prvi trener crveno-belih neće putovati na meč 26. kola Evrolige.

Dragan Šakota će morati ‘na pauzu’, jer kako je sam poručio, ‘prebačen je na listu povređenih’.

– Premestili su me na listu povređenih. Imam upalu spoljnih vena leve noge. To je posledica dugih putovanja i problema koje ja imam sa venama, zbog kojih privremeno ne bi trebalo da putujem. Utakmicu će voditi Andrija Gavrilović. Sve smo pripremili, radimo tako već duže vreme, uloge su podeljene i neće ništa nedostajati u pripremi meča – rekao je Šakota.

Baskonija je u prvom susretu dva tima slavila u Beogradu sa 72:64.

– Dosta toga se promenilo od prethodne utakmice koju smo igrali. Promenio se trener, nekoliko igrača… Analizirali smo tu utakmicu, izmakla nam je početkom treće četvrtine kada je Stauskas, koji više nije u ekipi, napravio seriju pogodaka. Bilo nam je teško da ga sačuvamo. Te utakmice moram da se setim i po lošem suđenju. Poraz mi je teško pao, jer smo imali kontinuitet dobrih rezultata tako da želimo da se revanširamo, jer kada tako izgubiš onda razmišljaš na taj način.

Zvezda i dalje ima šansu da se nađe u TOP osam fazi elitnog takmičenja.

– Igramo protiv ekipe koja ima neke izražene kvalitete, kao što je ofanzivni skok. Tu su izrazito jaki u odnosu na ostale ekipe i agresivni. Znam i njihovog trenera koji forsira agresivnu igru i dosta situacija iz tranzicije, tipičan španski model. Pričali smo o tome na sastanku i nadam se da smo spremni – poručio je Šakota.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter