0
Evroliga

EVROLIGU NE BRINE VIRUS: Armani i Žalgiris igraju!

Objavljeno: 25.02.20 u 12:13

Još uvek nema zvaničnog pisma Evrolige o meču 26. kola Evrolige između Armanija iz Milana i Žalgirisa.

Susret 26. kola Evrolige između košarkaša Žalgirisa i Olimpije na programu je u petak u Kaunasu, a zabrinutost zbog odigravanja meča izrazilo je Ministarstvo zdravlja Litvanije.

– Razgovarali smo sa predstavnicima Evrolige, nisu nam rekli ništa u vezi sa odlaganjem utakmice“, rekao je Stavropulos – prenosi italijanska Republika.

U italijanskoj ligi Olimpiju očcekuje susret sa košarkašima Virtusa iz Rima u nedelju, a taj meč mogao bi da se odigra bez prisustva publike, pošto neće biti vremena za odlaganje, s obzirom na to da takmičenje mora da se završi pre 12. juna.

– Želimo da igramo tu utakmicu bez navijača. To nam sigurno ekonomski šteti, ali bi veću štetu proizvelo neigranje meča. Fudbal ima isti problem i istu potrebu zbog Evropskog prvenstva – zaključio je Stavropulos.

U Italiji je do sada je umrlo sedam osoba, a više od 220 zaraženo je koronavirusom, uglavnom u regionima Lombardije i Veneta, što je najgore širenju bolesti u Evropi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter