0
Evroliga

PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Itudis govorio o ‘Delijama’, ali je pominjao i pojačanja Crvene zvezde…

Objavljeno: 20.02.20 u 17:40

Crvena zvezda sutra u 19 časova igra meč 25. kola Evrolige protiv CSKA iz Moskve u Beogradskoj areni.

Rusi su krenuli put Beograda, a trener šampiona Evrope Dimitris Itudis govorio je o crveno-belima sa mnogo poštovanja.

– Zvezda je uvek težak protivnik, posebno kod kuće sa 20.000 navijača koji prave sjajnu atmosferu. Svoje ambicije su pokazali na tržištu, promenili su tim drastično. U poređenju sa prvom rundom imaju Pantera, glavnog skorera, dodali su Lukasa, imaju Jagodić Kuridžu na poziciji četiri, Štimac se vratio. Potpuno drugačiji tim, tim koji se bori i igra jaku odbranu – istakao je Dimitris Itudis.

CSKA u Beograd stiže odmoran jer se u VTB ligi nije igralo, na programu je bio Ol-star meč.

– Timovi iz drugih zemalja su igrali nacionalne kupove, mi nismo, mada smo imali Ol-star i mnogi su igrali tamo. Dali smo igračima odmor, ali u naredna četiri dana smo radili odlično. Svi su tu osim Miše Kulagina koji nije imao sreće sa povredom.

Grčki stručnjak od svog tima traži da bude agresivan u odbrani.

– Moramo bolje nego protiv Olimpijakosa. Imali smo dva meča u VTB ligi gde smo pokazali neki napredak, ali definitivno će ovo biti još jedan meč u kom ćemo odgovoriti. Moramo da budemo fokusirani, da se borimo, da budemo agresivni i da imamo dobar nastup – zaključio je Itudis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter