3
Košarka

REAKCIJA: Beron ‘optužio’ Pejdža da se smejao posle faula u napadu, Partizanov junak mu odgovorio!

Objavljeno: 18.02.20 u 18:01

Markus Pejdž je najzaslužniji za to što je Partizan napravio neverovatan preokret i uveo finale Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde u produžetak.

Pejdž je ubacio osam poena u poslednjih 20-ak sekundi utakmice u kojoj je već viđeni pobednim bila Zvezda. Najspornija dva momenta bila su dva faula u napadu upravo nad Pejdžom, prvi od strane Kevina Pantera sedam sekundi pre kraja, a potom i Bilija Berona u dodatnih pet minuta.

Zbog toga je Beron ‘optužio’ Pejdža da se smejao posle dosuđenog faula u napadu i da to ‘sve govori’. Međutim, šuter crno-belih je odgovorio kolegi iz crveno-belog tabora.

– Na kraju dana, sudije su svirale faul. Bilo je nekih problematičnih ‘odgurivanja’ na obe strane u poslednjih pet minuta meča, ali ne možemo da kontrolišemo sudijske odluke. Gurnuo me i svirali su faul – izjavio je Pejdž za ‘Žurnal’ i potom opisao kako se skoncentrisao za odlučujuće šuteve sa linije penala.

– U polufinalu sam promašio neka bacanja, što me dosta naljutilo. Uvek se trudim da sam na 90 odsto sa penala. Sada su me čak i gađali nečim, pokušavali da me izbace iz ritma. Ali, samo sam duboko uzdahnuo, dao sebi vremena…

– Razmišljao sam samo koliko smo truda uložili da bismo se vratili i da ja imam šansu da nas odvedem u produžetak. Morao sam da pogodim!

Kratko je prokomentarisao i utakmicu u celini.

– To je finale! I prošlogodišnje je bilo vrlo slično. Oba tima su imala šanse da pobede. Gubili smo šest razlike, na pola minuta pre kraja. Loše je to izgledalo. Ali, nastavili smo da verujemo. Ovo je snažna grupa momaka. Posebna! Uvek verujemo i to nam je pomoglo da se vratimo. Imali smo nekoliko dobrih poteza i odjednom smo ponovo bili u igri.

Ciljevi su jasni.

– Naši ciljevi su da osvajamo trofeje. Uvek je tako. Ali, sada smo već prvi u ABA ligi, prvi u Evrokupu, u sjajnom smo momentumu… Imamo i neke povređene igrače, neki su čak i igrali pod povredama, neki su van tima, ali smo i pored toga uspeli da pobedimo. Verujem da možemo ovo da iskoristimo i nastavimo napred ka ostvarenju ostalih ciljeva – poručio je Pejdž.

0
0

3 Komentara

  1. Moj Nenade 6 godina ste bili u rupi,nigde vas nije bilo i sad ti nekoga nazivaš ,,mali“. Otrezni se,može se sport pratiti i bez vređanja,a svako ima pravo na svoj stav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro si prosao, mogu oni i da drmaju koseve, gadjaju necim jos gorim…
    A tog malog Bilija, jos manjeg Lazica, ne uzimaj za ozbiljno, dobri su oni kakvog predsednika imaju…

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbq. Markus, trokorak ye ljubomoran, posto nisi SAMO njemu dao .!., vec kompletnom kk „Laznjaku’ na celu s’Zlim patrljkom, a kako mi se chini, bice jos par prilika u finalu Abe, za POPRAVNIII ..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter