9
AdmiralBet ABA Liga

ZBOG OVOG SU LJUTI U ZVEZDI, A ‘DELIJE’ BESNE: Da li je ovo bio faul Berona nad Pejdžom? (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.20 u 11:28

Crvena zvezda je u završnici meča sa Partizanom ispustila lepu prednost da osvoji Kup ‘Radivoja Koraća’, a kao razlog vide sporne odluke arbitara.

Jasna poruka Dragana Šakote, Branka Lazića i Bilija Berona bila je da je pobednika u Nišu odlučio neko ‘drugi’. Taj drugi pretpostavljamo da je sudijska trojka Belošević, Jovičić i Nikolić. Crveno-beli su nezadovoljni faulovima u napadu koji su prvo suđeni Panteru desetak sekundi pre kraja nad Pejdžom, ali i Beronu sredinom produžetka.

Portal navijača Crvene zvezde ‘RedStarBelgrade’ objavio je snimak faula Bilija Berona prilikom demarkiranja od Markusa Pejdža. Pitanje koje su postavili je jasno, da li je ovde bilo faula u napadu, procenite sami?

0
0

9 Komentara

  1. Gorane,potpuno si u pravu,ali nemas ti to kome objasnjavati,ne vrijedi se trositi.Oni kao da su nas pobijedili 20 razlike,a vile ih pronijele i sudije,vec su poceli plakati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Taj Beron je produzio ugovor sa CZ posle trokoraka protiv Partizana.Prosecan igrac bez morala.Uvek neko mora da pobedi.CZ je imala sve u svojim rukama i onda pocetnicke greske, trenera i igraca koji su prerano poceli slaviti.Uvek pobedi bolji, sudije su korektno sudile, ali nisu imali veze i uticaja na pobednika.Samokriticnost se uci u pionirskom uzrastu kao i cestitke pobedniku.Problem ostaje CZ, koja je talac pogubljenog uticaja propalog politicara, koji godinama upropascava srpsku kosarku.
    Sramotno je ko vodi CZ, ni jednog bivseg kosarkasa, novog i sposobnog maldog menadzera i casnih ljudi u klubu.Sve ljudi, koji osim sujete i besmislene borbe za vlastiti uspeh i resavanje vlastite frustracije,i nista vise.CZ mora casnije, vise i bolje, ali je jedini uslov za to, put bez malogradjanstine iz predgradja.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije samo sramotno ko vodi Zvezdu. Sramotno je i da ti u loži Čaira sedi „72“ Grobara, a samo Rakočević i Bolić iz Zvezde! Limar je eklatantan primer poštenog i uspešnog čoveka? Neće biti!!! Sramotno je da igrač blistave karijere Danilović vodi nacionalni savez, jer čovek koji je pretukao sudiju u Vršcu nema moralnih kvaliteta za to. Sramotno je da je za taj čin dobio kaznu od 6 meseci nevođenja kluba, koja je promenjena u 3 meseca , a koje odrađuje u letnjoj pauzi, od juna do septembra. Sramotno je da se svi sećaju koraka Berona, a niko se ne seća Drobnjakove trojke! Niko se ne seća prošlogodišnjeg finala kupa i Renfroovvog faula u napadu i potom postignute trojke, niko se ne seća Perperogluove trojke koja je preinačena pod čudnim okolnostima u dvojku, niko se ne seća 8s i neprevođenja lopte u polje napada… Sve u režiji gotovo identične sudijske trojke. I ove godine su masakrirali Zvezdu, mnogo više nego nesrećni Šakota. Pritom ne mislim na Punterov faul, koji je postojao. Ali faul nad Voldenom za ono bacanje „u bazen“ i glumatanje povrede, Beronov faul u produžetku, tehničke greške Zvezdinoj klupi, a skaknje Trinkijerija i ulasci u teren su potpuno ignorisani, Mozlijevo stopostotno kretanje u svakom bloku sa obaveznim iskorakom svaki put je tolerisan. Kriterijum je bio potpuno neujednačen, jer u egal utakmici sa sve penal završnicom i Partizanovim čupanjem brzim faulovima i Zvezdinim bacanjima, meč je završen sa 5 faulova manje na strani Partizana i 3 slobodna bacanja VIŠE!!! Da nije bilo takve završnice, razlika bi bila DRASTIČNA, što samo po sebi govori o potpuno neujednačenom kriterijumu!

      0
      0
      Odgovori
  3. Da, da, ljuti su zbog te situacije. A da li su pogledali napad pre toga za sta su Pejdzu svirnuli faul u napadu isto nad Beronom? Znaci, preslikana situacija. A sto jeste najtuznije Beron igra ovde rukama, naravno da je faul, a da li ce se uvek svirnuti? pa mozda nece, ali kazem deset sekundi pre toga je isti takav faul svirnut Pejdzu. Ne znam cemu frka kad kada bi se uzele sve sporne situacije, debelo su na strani zvezde sinoc.

    0
    0
    Odgovori
    • Kakav bre kontekst? Zapamtio si korake Berona koji jesu bili, ali u polufinalu ne u meču za trofej. A nisi zapamtio u finalu kupa prošle godine (kada već pričaš-pišeš o protekloj sezoni, faul u napadu Renfroa iz koje je stvorio prostor za šut i postigao trojku, nisi zapampio trojku Perperoglua koju su preimenovali u dva poena, nisi zapamtio neprevođenje lopte za 8 sekundi i brže bolje suđenje faula za slobodna bacanja i da ne pominjem nesportsku Berona u poslednjoj sekundi (jeste bio faul, ali nesportska…). Previše slučajnosti za gotovi identične sudije u tom i ovosezonskom meču. U meču u kome Partizan juri penal završnicom i faulovima zaostatak, meč se zavšava sa 5 faulova manje za Partizan i 3 slobodna bacanja više. Da nije bilo penal završnice ta razlika, i ovako prevelika, bila bi DRASTIČNA! Kako protumačiti nepostojeći a dosuđen faul nad Voldenom kada se bacio po loptu na samom isteku napada i opet poklonjenim penalima, kako protumačiti bar 3, ako ne i više potpuno nepravilna bloka Mozlija koji uvek pravi faul nepropisnom kretnjom i iskorakom? Kako sve to nazvati nego tendencijom i namerom bezobrazno pristrasne sudijske trojke. U Partizanu, čestitke mogu samo da idu Jaramazu i sjajnom Pejdžu. Ostalima ni to, jer ni sami ne znaju kako su dobili meč. Ono Ostojino hvatanje za glavu u poslednjem minutu je NEPROCENJIVO!

      0
      0
      Odgovori
      • Trokorak Berona u 4 mecu finalne serije i taj kos vam je doneo titulu samo da te malo podsetim toliko o tvojoj objektivnosti.Pozdrav.

        0
        0
        Odgovori
  4. Jel Vi ne shvatate da do produzetka nije moglo da dodje samo da ste sprecili Pejdza da sutne za tri poena sto je takticka azbuka za svaku ekipu i trenera,ili ste stvarno toliko nadobudni da se posle trokoraka zalite na sudjenje?Najtuznije je sto u slucaju da je Pejdz promasio jedno bacanje,goreo bi Kalemegdan do zore i Vi uopste ne bi komentarisali sudjenje.

    0
    0
    Odgovori
  5. Da li ste vi ozbiljni, kao i pitanje da li su bili koraci Berona, zasto uvek frka i strka kad zvezda izgubi. Nedostatak sportske kulture, koju im ubija u samom pocetku, njihova legenda, (ne)covek sa sto lica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter