3
AdmiralBet ABA Liga

HOĆE LI ŠAKOTA ‘PREŽIVETI’ NOĆ: Smena se nagoveštavala još pre kupa, dva imena se pominju kao zamena!

Objavljeno: 17.02.20 u 00:20

Pre starta Kupa ‘Radivoja Koraća’ sepkulisalo se o tome da bi trener Dragan Šakota mogao da dobije otkaz ako na Mali Kalemegdan ne donese trofej.

Sada se može već reći da crveno-bele drma ozbiljna kriza. Crvena zvezda je od osme pozicije na tabeli Evrolige posle samo mesec dana došla u situaciju da strepi za plej-of ABA lige, a ostala je i bez trofeja u Kupu. Crveno-beli su u Nišu delovali kao razbijena armija, te su uz mnogo sreće i trojku Bilija Berona u poslednjoj sekundi stigli do finala preko Mege, a onda u borbi za ‘Žućkovu levicu’ izgubili dobijen meč, osam sekundi pre kraja i sa dva poena prednosti došli u situaciju da igraju produžetak i izgube od ‘večitog rivala’ Partizana.

Sada je priča o šok terapiji i smeni Dragana Šakote opet aktuelna. Spekuliše se u javnosti i o mogućim naslednicima, a kako HotSport nezvanično saznaje ‘prvi pik’ je strateg FMP Železnika Vladimir Jovanović. Govori se i o povratku Dejana Radonjića koji je slobodan posle rastanka sa Bajernom, ali za sada to nije realna opcija.

Naravno, konačnu odluku doneće uprava Crvene zvezde na čelu sa predsednikom Nebojšom Čovićem. Sada sledi reprezentativna pauza i možda je ovo idealno vreme da se napravi šok terapija, jer odmah potom sledi odlučujući dvoboj u borbi za plej-of ABA lige protiv Cedevite, ali o odlučujući mečevi u Evroligi.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter