0
AdmiralBet ABA Liga

ANDREA TRINKJERI: Vojska je umorna!

Objavljeno: 13.02.20 u 22:25

Partizan sutra od 21 čas igra četvrtfinale Kupa Radivoja Koraća protiv Borca iz Čačka, a o tom meču danas je govorio trener crno-belih Andrea Trinkjeri.

Italijanski stručnjak smatra da je njegova vojska umorna i da će biti potrebno da bude mudra protiv Čačana.

– Idemo sa ciljem da odbranimo Kup. Imali smo vrlo težak period. Vojska je ispražnjena, umorna, imamo i povreda i zato moramo biti izuzetno mudri i probati da imamo dovljno snage za sve borbe koje nas čekaju. Moramo biti mnogo pametni – istakao je Trinkjeri.

Šef stručnog štaba crno-belih je Borac nazvao košarkaškom institucijom i pomenuo je neke od legendi iz grada kraj Zapadne Morave.

– Sutra igramo protiv instuticije koja dolazi iz grada košarke. Kića, Obradović, Radmilo… Borac bi mogao da igra ABA ligu bez ikakvih problema. Biće izuzetno teško, igramo jednu utakmicu pa ćemo videti.

Partizan je u Niš otišao bez Nemanje Gordića i Redžija Redinga.

– Prošle godine je bilo je super. Prošle godine je Kup bio početak jednog novog života. Sad je situacija drugačija – zaključio je Trinkjeri.

U drugom meču četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća igraju FMP Železnik i Dinamik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter