0
Košarka

‘IMATE MULCA I BIĆE NAJBOLJI NA SVETU’: Maljković otkrio kako je u Splitu prvi put čuo za Novaka Đokovića

Objavljeno: 09.02.20 u 15:12

Interesantna priča predsednika Olimpijskog komiteta Srbije.

Božidar Maljković dao je izjavu u kojoj je istakao puno poštovanje prema Novaku Đoković u kojoj je ispričao kako je za njega prvi put čuo u Splitu još 2005. godine.

– Bio sam u Splitu, poslom, kao bivši trener Jugoplastike a vreme sam provodio i na teniskim terenima. Jednom prilikom dolazim tamo, sedi “šareno“ društvo, veliki fudbaleri Šurjak, Buljan, Džoni, košarkaši Jerkov i Šolman, sekretar kluba Bilić, Ivanišević otac i sin, isto se otac zove Srđan. I ja pitam, je li Splićani, šta ima novo. I kaže mi Srđan, “ima novo, vi u Beogradu imate jednog mulca, biće broj 1“. To mi kaže Srđan, ja pitam Gorana, koji je inače dolazio i kod mene u Barselonu kad je putovao, kaže jeste. Ja ga pitam šta ga odvaja od drugih, a on mi pokaže na glavu – ispričao je Maljković.

On je u emisiji ‘Sedmica’ Radio Beograda istakao i da je Novak Ðoković apsolutni fenomen i kao sportista i kao čovek.

– Da li ste ga ikad uhvatili ili u tužnim i srećnim trenucima da pogreši, stariji čovek od njega bi pogrešio, dao neku nerezonsku izjavu, ali on nikada. Sve što je rekao, to je fantastično i može da uđe u udžbenike kako se ponaša jedan vrhunski čovek i sportista. Imam obećanje od njegove mame, sreli smo se nedavno u Parizu, išli smo zajedno u Marbelju, razgovarali smo i doći će ovde u OKS da primi pehar jer je jedno sedam-osam puta proglašen za najboljeg sportistu – pojasnio je Maljković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter