0
Evrokup

FOTO: Dragana Stjepanović

TRINKIJERI NAJAVIO DARUŠAFAKU: Kada je važnost utakmice velika…

Objavljeno: 28.01.20 u 13:41

U sredu, 29. januara, Partizan će dočekati Darušafaku u okviru 4. kola Top 16 faze Evrokupa.

Utakmica u hali ‘Aleksandar Nikolić’, počeće u 20 časova, a ulazi u dvoranu će biti otvoreni dva sata ranije. U prva tri kola, Partizan, Virtus i Darušafaka imaju identičan učinak od po dve pobede i jednog poraza, dok je ekipa Trenta zabeležila sva tri neuspeha.

Sutrašnji rivali, sastali su se pre sedam dana u Istanbulu i tada je Darušafaka izborila pobedu rezultatom 65:63. Pred novi duel, trener Partizana, Andrea Trinkijeri poručuje:

– Kada je važnost utakmice velika, sve ostalo mora da prati tu važnost. Visok nivo energije, velika staloženost, veoma visok nivo koncentracije…Svaki posed lopte će biti važan i svaki detalj će se sutra računati. Pred nama je veliki izazov i ja imam jednu želju: da moji igrači prihvate taj izazov – istakao je Trinkijeri.

Krilni centar crno-belih, Stefan Birčević je pred sutrašnju utakmicu izjavio:

– Utakmica koju smo pre nedelju dana odigrali proitv Darušafake je prava ilustracija toga kakav nas meč očekuje sutra. Pred nama je duel u kom moramo da prikažemo našu najbolju igru ukoliko želimo da dođemo do našeg cilja. Neće biti nimalo lako, ali verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima – rekao je Birčević.

Sutrašnja utakmica, kao i sve ostale utakmice Evrokupa i Turkish Airlines Evrolige, počeće minutom ćutanja kojim će biti odata počast nedavno preminulim košarkašima Robertu Arčibaldu i Kobiju Brajantu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter