0
AdmiralBet ABA Liga

DRAGAN ŠAKOTA: Pogledajte rezultate Cibone u Beogradu i sve će vam biti jasno…

Objavljeno: 19.01.20 u 18:30

Crvena zvezda u ponedeljak od 18 časova dočekuje Cibonu u 16. kolu ABA lige, a o utakmici sa Zagrepčanima govorio je trener crveno-belih Dragan Šakota.

On je istakao da se borba za plej-of ABA lige baš zakuvala i da njegov tim mora biti oprezan, jer su pobede pod moranjem. U goste stiže tim koji je u Beogradu pobedio Megu i propisno namučio FMP Železnik.

– Sa rezultatima u poslednje vreme prilično se zakuvalo na tabeli, a mi smo u situaciji da je svaka utakmica mnogo važna. Nema priče o snazi protivnika, o okolnostima, već su samo pobede važne. Sledi nam meč sa ekipom koja je odigrala dobre utakmice u Beogradu, pobedili su Megu, protiv FMP-a vodili 15 razlike, što znači da moramo da odigramo sa punom koncentracijom i uz maksimalan respekt – rekao je Dragan Šakota za klupski sajt.

Sa ‘šefom’ se složio centar Ognjen Kuzmić.

– Sada smo u poziciji da pobedama uđemo u prva četiri, što je i osnovni cilj, a onda u plej-ofu da pravimo dalje korake. Da bismo do toga došli moramo da se maksimalno fokusiramo na svakog protivnika i da ga ozbiljno shvatimo. Samo tako možemo da dođemo do rezultata – rekao je Kuzmić.

Cibona je poslednji put pobedila Crvenu zvezdu sada već daleke 2014. godine i to baš u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter