0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

PRED ŽALGIRIS: Dragan Šakota o povredama Kuridže, Davidvca, Brauna i Čovića, evo ko će igrati…

Objavljeno: 14.01.20 u 19:40

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 časova dočekuju Žalgiris u okviru 19. kola Evrolige u ‘Beogradskoj areni’.

Pre otvorenog treninga izjavu medijima dao je trener Crvene zvezde Dragan Šakota koji je na početku govorio o ekipi Žalgirisa koja je sa pet pobeda poslednji tim ‘elitnog’ takmičenja.

– Žalgiris je tim koji se diže. Na početku lige važili su za favorite za najviši plasman i tako su pravili ekipu. Nije im bio dobar početak, ali vidim da se forma vraća, dobili su poslednje dve utakmice od tri… Za mene sada predstavljaju ozbiljnijeg protivnika nego što su bili u našem prethodnom susretu – rekao je Dragan Šakota.

Iskusnog stratega crveno-belih ipak više plaši ono što se dešava sa njegovom ekipom, a to su povrede.

– Na svakoj utakmici se ponešto desi i to nam malo kvari atmosferu, ali u svakom slučaju, sad smo ušli u ritam utakmica na svaka dva dana.

A, onda o povređenim igračima i tome ko će se suprotstaviti litvanskom šampionu, a ko ne.

Marko Jagodić Kuridža sigurno neće biti u sastavu, za Davidovca bi bilo dobro da ga ne stavimo u tim, da bi se pripremio za sledeću utakmicu, a Lorenco bi trebalo da igra. Povređen je, juče smo ga poštedeli, ali videćemo. Što se tiče Filipa, on je odavno u problemu i bolje je da mu ostane više vremena – zaključio je Dragan Šakota.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter