0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

DRAGAN ŠAKOTA O POVREDAMA: Nije dobro, Lorenca boli!

Objavljeno: 13.01.20 u 23:50

Crvena zvezda je pobedila Mega Bemaks 103:85, a trener Dragan Šakota govorio je o sve češćim povredama njegovih igrača.

Naravno, prvo je govorio o meču sa Megom u kom je Crvena zvezda meč prelomila u trećoj deonici.

– Mi smo hteli da odigramo odgovornu utakmicu, da iskontrolišemo minutažu. Ulazimo polako u povrede, ali to je druga tema. Možda nas je to poremetilo, ali smo uspeli da ostvarimo cilj. Igrači su ispunili očekivanja večeras. Zadovoljan sam pristupom i to je osnovno. Bilo je više energije i emocije u Evroligi, a malo manje u ovim manjim utakmicama. Pristup je bio dovoljno dobar da Mega nije uspela da to prevaziđe sve to. Nisu uspeli da vežu nekoliko poena – rekao je Dragan Šakota.

Šef stručnog štaba crveno-belih je potom govorio o povredama igrača. Danas je početkom druge deonice stradao Dejan Davidovac.

– Nadam se da nije nista ozbiljnije, već imamo probleme sa povredama. Kod Kuridže znamo da je odsustvo od deset do 15 dana, a za Filipa Čovića ne znamo. To su igrači koji nam fale, no uvek to neko nadoknadi. Lorenco Braun je hteo da proba, ali očigledno nije mogao. Oseća bol i to je povreda iz poslednje utakmice – zaključio je Dragan Šakota.

Crvena zvezda u sredu od 19 časova dočekuje Žalgiris u ‘Beogradskoj areni’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter