0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Euroleague

HS SAZNAJE: Zvezda paklenu nedelju čeka sa jednom dobrom i jednom neizvesnom vesti

Objavljeno: 12.01.20 u 12:34

Košarkaše Crvene zvezde u sedam dana čeka čak četiri meča, dva u ABA ligi i dva u Evroligi.

‘Pakleni’ ritam je pred košarkašima Crvene zvezde, četa Dragana Šakote će za sedam dana odigrati čak četiri utakmice i ne zna se koja je važnija od koje. Dve u ABA ligi i dve u Evroligi. Ako postoji povoljna okolnost, onda je to ta da će crveno-beli sve mečeve igrati u Beogradu, samo protiv Mege kao gosti, ali u prestonici.

Kada je reč o igračkom kadru, tu je jedna lepa vest i jedna neizvesna. Naime, Lorenco Braun je tokom meča sa ASVEL-om iskrenuo zglob, izašao je iz igre, pa se pred kraj meča vratio na teren. Kako HotSport saznaje, on će biti spreman za ‘paklenu’ nedelju, mada bi možda mogao da odmara u ponedeljak protiv Mege.

Povredu u Lionu doživeo je krilni centar Marko Jagodić Kuridža. Takođe je reč o povredi zgloba pri doskoku, ali još uvek nije poznat stepen povrede. Kako je rečeno za HS iz kluba, čekaju se rezultati snimka i nezahvalno je govoriti. Prognoze su da će novajlija u redovima Crvene zvezde morati na pauzu.

Dobra vest je kako je to HotSport već javio da se Čarls Dženkins vratio iz SAD gde je boravio zbog porodičnih problema.

Crvena zvezda u ponedeljak gostuje Mega Bemaksu na Novom Beogradu, potom u sredu dočekuje Žalgiris, potom u petak Albu i na kraju u sledeći ponedeljak Cibonu.

FOTO: Euroleague

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter