0
Evroliga

KEVIN PUNTER: Poludeo sam zbog izgubljene lopte!

Objavljeno: 11.01.20 u 14:10

U pravoj drami u Vilerbanu Crvena zvezda je pobedila ASVEL trojkom Kevina Puntera dve sekunde pre kraja, čime je Amerikanac od tragičara postao junak.

Igrala se Crvena zvezda juče sa živcoma svojih navijača. Gubila je 21 poen razlike, pa je povela i dva minuta pre kraja imala ‘plus šest’. Promašivala je slobodna bacanja, a na kraju je Kevin Punter prodao loptu posle koje je domaćin stigao do izjednačenja 80:80. Na kraju je sam Amerikanac pogodio šut za tri dve sekunde pre kraja i doneo pobedu crveno-belima 83:80. Od tragičara postao je junak.

– Bilo je sjajno! Toliko sam poludeo zbog izgubljene lopte…Moram da pohvalim ceo tim. Vratili smo se iz minusa od 21 razlike, borili smo se i izborili, pa je sve završeno u četvrtoj četvrtini. Jednostavno, ponosan sam. Ovo je bila pobeda koja nam je bila baš potrebna – istakao je Kevin Punter.

Vladimir Štimac je odigrao dve utakmice protiv ASVEL-a u Francuskoj, jednu sa Fenerom, drugu juče sa Zvezdom. U obe je zabeležio po 21 poen.

– Doživeo sam „deža vi“ večeras jer sam bio na ovom istom parketu pre nekoliko nedelja.. Asvel je odlična ekipa koja je igrala snažno na ovoj utakmici, ali smo mi uspeli da pobedimo. Vratili smo se iz vrlo teške situacije i preokrenuli ceo tok utakmice. Definitivno smo morali da šutiramo bolje slobodna bacanja jer bismo tako izbegli ovu dramu na kraju. Sada nas čekaju nas dve teške utakmice kod kuće sledeće nedelje. Očekujem da će navijači biti uz nas – istakao je Vladimir Štimac.

Crvenu zvezdu sada čeka ‘pakao’, prvo gostovanje Megi u ponedeljak u ABA ligi, a onda dva meča u sredu i petak kod kuće u Evroligi protiv Žalgirisa i Albe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter