0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

RAŠON TOMAS: Imao sam ponudu dva evroligaša, Trinkijeri je pokazao da me želi više!

Objavljeno: 07.01.20 u 21:09

Košarkaš Partizana Rašon Tomas je veoma brzo pridobio simpatije navijača i ‘kupio’ ih je borbenošću. Otkrio je kako je došao u Partizan…

Rekao je Amerikanac da je na stolu imao dve ponude evroligaša, ali ih je odbio zbog Partizana.

– Nije tajna da sam odbio ponude dva evroligaška tima da bih mogao da dođem u Partizan, mada ne mogu da kažem koja dva. Imao sam duge razgovore sa trenerom Trinkijerijem, oni su bili ključni. Trener je mnogo razgovarao i sa mojim agentima. Objašnjavao mi je kako bih mogao da napredujem kao igrač i doprinesem klubu. On je bio ključni razlog zbog kojeg sam se opredelio za Partizan – izjavio je Tomas za „Sport Klub„.

PRIZNANJE: Rašon Tomas 2019. godinu završio kao najbolji!

Košarkaš koji je u Partizan došao iz Italije otkrio je kako su tekli njegovi razgovori sa Trinkijerijem pre dolaska u Partizan.

– ‘Ma koliko evroligaški klubovi govorili da te žele, ja te želim više’, govorio je. I gledao je svaku moju utakmicu i objasnio mi je. To mi je dalo do znanja da me zaista želi u Partizanu. Osim toga, upoznao sam se sa bogatom košarkaškom, ali i navijačkom kulturom među Partizanovom publikom. Otud i moj izbor da ovde potpišem dvogodišnji ugovor – dodao je Tomas.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Tomas ove sezone ima prosek od 13 poena i šest skokova u Evrokupu, dok u ABA ligi ima prosek od 13,6 poena i pet uhvaćenih lopti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter