0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league/Partizan

ANDREA TRINKJERI O POJAČANJU: Za sada nema igrača koji nam može pomoći!

Objavljeno: 06.01.20 u 17:13

Dok navijači Partizana čekaju vest o novom pojačanju, nade im je ugasio trener Andrea Trinkjeri.

Džamal Meklin našao se kao registrovan igrač Partizana, ali je zapelo oko jednog papira. Fenerbahče je danas poručio da Žofri Lovernj nije na prodaju. Danas je i Andrea Trinkjeri govorio o pojačanjima, sutra ističe rok:

– Pričamo o ničemu. Sigurno. Jako je teško naći igrača. Nije da ne želim. Ja moram da gledam ono šta imam, kako igramo i ko je sad slobodan. Za sad je odgovor: niko od onih malo koji su slobodni ne može nam promeniti ekipu, niti pomoći – istakao je Andrea Trinkjeri i nastavio:

– Znate koliko je teško postaviti ekipu da izgleda kao ekipa? Koliko je teško dovesti igrače da igraju sa željom da budu bolji, da izgledaju kao tim. Ja se ne bavim tim stvarima. Nama fali jedan igrač, ali fali ovako (uopšteno). Mi igramo isto, imamo pet igrača i visoki igrači su napravili posao kako treba. Ako se nešto desi, znaćemo. Ako se ne desi, neće se desiti – zaključio je Andrea Trinkjeri.

Partizan u sredu igra prvi meč druge faze Evrokupa protiv Virtusa iz Bolonje u ‘Beogradskoj areni’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter