0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Kopar Primorska / Ziga Mikeli

ABA LIGA: Primorska namučila Budućnost, Crnogorcima neizvesna završnica!

Objavljeno: 04.01.20 u 18:56

Košarkaši Primorske u 14. kolu dočekali su ekipu Budućnosti, a meč je zahvaljujući odličnoj trećoj deonici domaćina ušao u neizvesnu završnicu.

Prvu četvrtinu dobila je Budućnost rezultatom 18:20, a na poluvreme je Budućnost imala više nego ubedljivu prednost 32:50.

Treća deonica pripala je borbenoj Primorskoj koja, iako je ostala bez okosnice tima ne posustaje i treću deonicu dobija rezultatom budućnost je u meču držao Kilpatrik, dok su sa druge strane odlični bili Hodžić i Vončina.

FOTO: Kopar Primorska / Ziga Mikeli

Meč je ušao u neizvesnu završnicu, rezultat je u završnici meča bio 75:75, Kilpatrik je imao priliku sa slobodnih bacanja da pogura domaće do pobede bio je uspešan, sa druge strane faulirao je Ilić Laziča, košarkaš Primorske promašio je prvo bacanje, a potom i drugo, te su domaći imali poslednji napad i šut za produžetak, ali na kraju je slavila Budućnost 75:78.  

Najefikasniji u Primorskoj bili su Hodžić sa 23 poena, Vončina je ubacio 17, a Marinković 14. U ekipi Budućnosti najefikasniji bio je Kilpatrik sa 15, isto toliko ubacio je i Kobs, a Šehović je dodao 13 poena.

FOTO: Kopar Primorska / Ziga Mikeli

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter