9
AdmiralBet ABA Liga

NIJE SAMO LOVERNJ: U Partizan stiže i saigrač Alena Smailagića – bek šuter! (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.20 u 17:56

Partizan želi u svoje redove da vrati Žofrija Lovernja, ali tu nije kraj, čeka se odluka oko Žanisa Pejnersa.

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović najavio je borbu za dolazak Žofrija Lovernja. Ipak, to nije jedina želja crno-belih. Kako HotSport nezvanično saznaje, u fokusu ‘parnog valjka’ je bek iz NCAA lige.

Naime, u Partizanu su nezadovoljni partijama Letonca Žanisa Pejnersa i moguć je rastanak. Kao zamena u Beograd bi stigao sigrač Alena Smailagića iz Santa Kruz Voriorsa (mladi tim Golden Stejta) – Endrju Herison. Momak koji igra na poziciji beka i krila.

Herison je ove sezone u proseku beležio 14,7 poena po meču, 3,8 asistencija i 2,9 skokova. Čak na šest mečeva NCAA lige postizao je više od 20 poena, a najviše protiv Vulvsa 30.

Endrju Harison je u karijeri nosio dres Memfisa, Klivlenda, Nju Orleansa i Himkija.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

9 Komentara

  1. Naculi da ce Zvezda istupiti iz takmicenja pa se otvara istorijska sansa osvajanja aba lige . To ce im mozda doneti neku satisfakciju ali evroligu na jesen sigurno nece jer nece biti prohodnosti . Mesto je i ovako visilo o koncu a posle najnovijeg skandala imaju i valjanog opravdanja ( kakvi su to likovi verovatno bi se isto desilo i bez skandala ) . Na jesen nasa liga i lupanje glavom i Zvezde i Partizana sta sa tolikim strancima . Sto se tice Lovernja to dobar igrac koji je iz nekog cudnog razloga uzasno delovao ove 2 godine kod Zeljka

    0
    0
    Odgovori
    • E PACENICE, ZABORAVIO SI DA PARTIZAN MOZE I U EUROLIGU OSVAJANJEM ULEB KUPA! VRACA SE PONOS, VRACA SE TRADICIJA, VRACA SE LJUBAV GDE JOJ JE MESTO A VI SEKTASI IDETE U ZABORAV OPET GDE VAM JE MESTO. ISKOCILO STRASILO IZ KUTIJE VREME JE DA SE VRATI U TU PRASNJAVU KUTIJU DOLAZI VREME SAMPIONA, DOLAZI VREME GRANDE PARTIZANA NA RADOST CITAVE PLANETE! VOLI SVOJ PARTIZAN SVETE!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ahahaah, KK KKME KME NEMAMO PARA, VUCICU PEDERU STO NAM SAMO 12 MILIONA DAJES, KME KME DAJ NAM JOS MOZDA NESTO I OSVOJIMO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter