14
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

HS ANALIZA: Da li je ovo kraj ABA lige, Zvezdu definitivno čeka kazna?! (ANKETA)

Objavljeno: 30.12.19 u 15:10

KK Crvena zvezda nije otputovao u Podgoricu na meč 13. kola ABA lige, a sad ostaje da se vidi šta će se dogoditi, zemljotres je neminovan.

Možda bi valjalo sačekati konferenciju za novinare koju je sazvao predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović i videti kako će on obrazložiti odluku kluba da ne otputuje u Podgoricu. Ipak, kako god da bude čeka nas zemljotres na Jadranu.

Budućnost tvrdi da je ABA liga potvrdila da odlaganja utakmice nema, a ako je tako i igrači podgoričkog tima sa sudijama izađu u 18 časova na parket ‘Morače’, to znači 20:0 za šampiona Crne Gore. To Zvezdi nikako ne ide u prilog, jer bi izgubila definitivno bitku za prva dva mesta pred plej-of. Takođe, nije isključeno da ABA liga Crvenu zvezdu kazni i oduzimanjem bodova.

U tom slučaju nije isključeno da Crvena zvezda istupi iz ABA lige, što bi izazvalo zemljotres, pa možda čak i kraj regionalnog takmičenja.

Ono što svakako frustrira jeste to da se ABA liga dva dana koliko traju natezanja uopšte javno ne oglašava.

Da li smatrate da je ovo kraj ABA lige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

14 Komentara

    • „Grobari“ tu i jesu jer ste nas vi naterali da se toj ligi pridruzimo, povlaceci veze u Evroligi i prodajuci mesto koje je nekada Srbija imala.

      0
      0
      Odgovori
  1. MA TU SEKTU JE DAVNO TREBALO IZBACITI TO JE SANSA ZA LIGU. IMAJU SVOJE PREDGRADJE PA NEK SE IGRAJU,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Veliki sam navijač Zvezde ovo je sramno sa naše strane kad smo mi domaćini netreba ni Bia ni policiski izveštaj sve je regularno .Zašto ne igrati i ko pobedi ptuži ruku čemu ovo mi oni dokle više .Svane jutro i dodje novi dan i šta je strašno izgubiti ili šta ako dobiješ čemu takav stav i to malo radosti ili tuge nam se oduzima .Dosta muka mi je nemogu više da čitam saopstenja , nemogu da aplaudiram kad hoću nemogu da zviždim kome hoću moram da samo kupim ulaznicu i da ćutim .Dosta i dovidjenja od velikog Ciganina

    0
    0
    Odgovori
  3. kako je covic ucestvavo ikoristio i naterao kosarkasku ISTITUCIJU kk partizan u ABA-ligu. TAKO DANAS ZELI DA U SVOJU LICNU KORIST ISKORISTI DA ABA LIGU RASTURI. posto covic vise svoj interes u ABA-ligi nema. interesi FMP-a i FMPkkcz da prvak u ABA-ligi definitivno NE moze biti.DILA-NAMESTANJA VISE NEMA…sad zeli da iskoristi krizu-opravdane demonstracije u podgorici za svoje ciljeve…najveci MANIPULATOR, PREVARANT…zeli da crnogursko ZLO za srpski narod i pravoslavlje ZLOUPOTREBI… zakljucak: FMPkkcz treba iz ABA-lge iskljuciti iz dva (2) razloga. 1) ovu demonstraciju sile i moci, da se utakmica NE odigra. 2) sportski i pravno da jedan vlasnik (covic) ima dva kluba u istom takmicenju.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zasto raspad lige?! Da li onaj ko ovo pise ima ikakvog pojma o kosarci, je li CZVFMP osnivac kosarke je li CZVFMP osnivac aba lige jel ona ta koja sve diktira?! Pa NIJE! Neka izadju iz lige da ociste kosarku od smrada i bljuvotina…. Ovaj smrad i lopov sto se preko kosova obogatio opet ostaje u ABA ligi sa FMPlimenkama….

    0
    0
    Odgovori
  5. Ma koja kazna da se izrekne Zvezdi, opet je bolje nego da dođe do još jednog napada na Srbe u Podgorici, jer ulice su pune nezadovoljnih Srba i ostrašćenih Crnogoraca.

    0
    0
    Odgovori
    • Hahhaha nemoj da budes smijesan, ali ajde oprosteno ri je praznici su i ljudi treba da budu duhoviti…. CZVFMPDiva i njeni navijaci kakvi su to srbi oni a drugi navijaci srpskih klubova nisu?!? Od kako ste poceli ovako da se lupate u prsa tu je i krenula sva nasa propast!!! Eee vrli srbi! Bolje sakupite malo to sto imate u gaćama pa izadjite odigrat utakmicu i na kraju jednom priznajte casno poraz i pruzite ruku boljem! Samo neki izgovori i bljuvotine….doso je kraj moj cigane nista od titule ove godine….dalje znamo kako ide.

      0
      0
      Odgovori
      • sad ce ova zvezda (fmp) da istupi iz lige prebaci igrace u fmp(radnicki ns) i njemu nadene ime crvena zvezda udje u play off i osvoji ligu

        0
        0
        Odgovori
      • Čitam da si dobro potkovan za vređanje. Nije u pitanju strah da će neko napasti igrače, ali bi postojala dodatna napetost na ulicama i moglo bi doći do čarki između navijača Budućnosti i Srba zvezdaša, potencijalno i sa tragičnim završetkom. Znači nije problem u Morači, gde je sve pod kontrolom, ali vani, oko Morače i po ulicama moglo bi doći do sukoba,možda i tragičnih, a to je ono što ti od zaslepljenosti i kratkovidosti ne uviđaš.

        0
        0
        Odgovori
        • Cekajte, opasno je da Zvezda igra u zatvorenom, prilikom cega bi svi prisutni bili prekontrolisani i licno odgovarali za svoje postuple, a vec sutra Ceca ima koncert na trgu!?

          0
          0
      • U toku je najnovije sramotno odrođavanje jednog dela srpskog naroda iz C.Gore. Podigla se šaka jada , nema vas ni trista hiljada, ukupno, i nije problem da imate državu, ali da izmišljate dva slova da vam kao jezik ne bi bio srpski, i da od Miraševe nevladine organizacije pravite pravoslavnu crkvu da otimate crkve i manastire, e to neće moći. A bez Srba nemate ni istoriju, ni jezik, ni pravoslavlje, a ne bi imali ni državu. O tome se radi, a ne o sportskoj utakmici.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter