2
AdmiralBet ABA Liga

DIRKETOR POLICIJE CG: Zvezdini košarkaši bi bili bezbedni!

Objavljeno: 30.12.19 u 15:25

Izjavu o utakmici Crvene zvezde i Budućnosti dao je direktor crnogorske policije Veselin Veljković.

On je u kratkoj izjavi rekao da bi košarkaši Crvene zvezde bili apsolutno bezbedni od sletanja u Podgorici sve do poletanja nazad u Beograd.

– Uprava policije garantuje da će se igrači Crvene Zvezde od momenta dolaska u Crnu Goru, boravka u njoj i za vreme trajanja utakmice i nakon nje osećati bezbedno – navodi se u Veljovićevom saopštenju, koje je preneo podgorički portal Analitika.

Veljović tvrdi da ne postoje ni najmanji razlozi da se ova utakmica ne odigra, jer ništa ne ukazuje da može doći do incidenata koji mogu ugroziti bezbednost članova KK Crvena Zvezda, piše u dopisu Veljovića rukovodstvu ABA lige.

Čeka se konferencija za novinare prvog čoveka Crvene zvezde, Nebojše Čovića.

0
0

2 Komentara

  1. Bila bi bezbedna kao i Srbi u crnoj gori u kojoj policajci milogorci privode na informativne razgovore sve koji im lice na srbe. Ja sam partizanovac, ali dosta je terora od ovih podrepasa iz ABA lige i treba je odmah napustiti pa neka je igraju. Verovatnmo ce im se prikljuciti i siptari pa ih tako pojacati. Treba ih pustiti niz vodu i OBAVEZNODA SRPSKI KLUBOVI NAPUSTEI ABA 1 I 2 LIGU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter