2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

CRNOGORCI: ABA liga se javila, policija u Podgorici im pružila garancije da je Zvezda bezbedna!

Objavljeno: 30.12.19 u 13:55

Saga oko utakmice 13. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde se nastavlja, Nebojša Čović zakazao je vanrednu konferenciju za novinare, dok se Budućnost ponovo oglasila.

Iz Crne Gore poručuju da Crvena zvezda definitivno neće doći u Podgoricu, iako je ABA liga poslala dopis da se utakmica igra. Budućnost iz Podgorice je u novom saopštenju poručila da je dobila službeni dopis kojim ABA liga potvrđuje da je od Uprave policije službeno informisana da ne postoje razlozi da se večerašnja utakmica u Podgorici sa Crvenom zvezdom ne odigra, jer „sigurnost igrača i stručnog štaba ni u kom slučaju nije ugrožena, kao i da će se od momenta dolaska gostiju u Crnu Goru, boravka u njoj za vreme trajanja utakmice i nakon nje osećati bezbedno.

Kapije dvorane ‘Morača’ biće otvorene od 16 časova. Budućnost apeluje na navijače da fer i sportski navijaju. Naravno, ovaj deo saopštenja je bio nepotreban ako Crvena zvezda ne dolazi u Podgoricu, mada će Budućnost sigurno izaći na teren i pokušati službenim rezultatom 20:0 da pobedi.

Podsetimo, vanredna konferencija Nebojše Čovića zakazane ja za 16.30.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter