0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

FLEŠ IZ EVROLIGE: Zvezda protiv Zenita na ‘neutralnom’ terenu, evo kako možete da je bodrite…

Objavljeno: 24.12.19 u 18:35

Košarkaši Crvene zvezde u petak gostuju Zeniti u okviru 16. kola Evrolige, ali se meč neće igrati u Sankt Peterburgu.

Svakako dobra vest za crveno-bele je ta što se meč igra na neutralnom terenu. Tačnije ne igra se u jednom od najlepših gradova sveta Sankt Peterburgu, već Kazanju. Naime, dvorana u kojoj igra Zenit je zauzeta, te će domaćin meča biti dvorana Uniksa u Kazanju.

Reč je o glavnom gradu ruske provincije Tatarstana u kom živi 1,2 miliona stanovnika. Osnovan je 1391. godine i jedan je od najlepših u najvećoj zemlji sveta.

Crvena zvezda organizuje put navijača preko agencije ‘Chapions travel’. Reč je o trodnevnom putu sa direktnim letom u Kazanj (1 noćenje). Cena kompletnog aranžmana u koji je uključena avionska karta, noćenje sa doručkom u hotelu sa 4 zvezdice, autobuski prevoz od i do aerodrome u Kazanju je 350 evra u dinarskoj protivrednosti.

Kompletnu informaciju o ovom aranžmanu svi zainteresovani Zvezdaši mogu dobiti I u poslovnici “Champions Travel” u Beogradu (Graničarska 5) kao I putem telefona +381114048570

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter